Fiatal játékosát gyászolja az Andráshida SC

2021. június 23. 8:59
Hegedüs Viktor Marcell edzés közben lett rosszul, és a pályán hunyt el.

Szörnyű tragédia történt hétfőn este az andráshidai sportpályán – írja a ZAOL. A Tarr Andráshida SC egyik fiatal játékosa edzés közben lett rosszul, és hiába érkezett gyorsan a segítség, valamint a mentők is hamar kiértek, a pályán hunyt el, írják. Az éjszakai órákban az Andráshida SC közösségi oldalán egy rövid, „Nincsenek szavak” felirattal tett közzé egy fotót a fiatal játékosról. A tragédia a pályán történt, amikor a megyei bajnokságot megnyert, és az NB III-ba visszajutott Tarr Andráshida SC az edzését tartotta.

Ez volt a nyári pihenő után az első tréning, amolyan átmozgató jellegű. Úgy tudják, ekkor lett rosszul a 19. életévében járó futballista, akit társai azonnal elkezdtek újraéleszteni. A sportkomplexum rendelkezik defibrillátorral, amit szintén használtak, és az időközben értesített mentők a kiérkezésig telefonon adtak segítséget az újraélesztéshez, majd a helyszínre érve már ők küzdöttek hosszú ideig a fiatal játékos életéért. Hiába…

Hegedüs Viktor Marcell, a tragikusan elhunyt sportoló a szezon során tíz alkalommal szerepelt a felnőtt együttesben, a regionális, Észak-nyugati bajnokságban szereplő U19-es együttesnek pedig alapembere volt. A ZTE FC együttese kedden délelőtt lemondta az Andráshidára tervezett edzését az előző napi tragédia miatt, hiszen az NB I.-es csapat tagjait, edzőit is mélyen megrendítette a haláleset. Mint kiderült, a kék-fehérek fiatal játékosának, Hegedűs Olivérnek az öccse a tragikus hirtelenséggel elhunyt andráshidai labdarúgó. Kedden este hat órára gyertyagyújtást szerveztek a fiatal játékos emlékére az andráshidai pályára.

Kép forrása: ZAOL

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A legnehezebb dolog az életben a saját gyermeked sírjába belenézni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés