Hát persze, hogy a reggeli dugóban javítják a táblákat

2021. június 22. 22:24

Ez már Gundel Takácsnak is sok.

2021. június 22. 22:24
null

Mint arról lapunk is folyamatosan beszámol, nagyjából a hónap eleje óta soha nem látott dugók alakultak ki a főváros több pontján, melyek okai a biciklisávok mellett több elkésett beruházás, felújítás egyidőben történő elkezdése.

Gundel Takács Gábor bejegyzése<br>Fotó: Facebook
Gundel Takács Gábor bejegyzése
Fotó: Facebook

Bár Karácsony kabinetfőnöke az Astoriára mutogatott, az utca embere és több ismert személy szerint is komoly felelősség terheli a jelenlegi városvezetést.

Legutóbb Gundel Takács Gábor adott hangot nemtetszésének. Az egykori tévés azt kritizálta, hogy a Lánchíd lezárása miatt amúgy is megnövekedett reggeli csúcsforgalom a megfelelő időpont a táblák csíkozására. Valószínűleg lehetett vona úgy koordinálni ezt a feladatot, hogy nem a reggel autózókat akadályozzák a közlekedésben.

Gundel Takács egy ironikus „Köszi”–vel zárta a bejegyzését.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaconda
2021. június 23. 19:46
Én 50 kilométernyire lakom ettől az őrülettől, és csak röhögök a sok barmon, akiknek Tarlós István nem volt jó, és akiknek ez a gyengeelméjű kellett. Tegye fel a kezét, aki most is őrá szavazna!
nempolitizálok
2021. június 23. 10:51
Ahogy elnézem, a ballibsik saját szavazóikat szivatják leginkább.
Mátyás01
2021. június 23. 10:31
Minek ment oda. Járjon gyalog.
Saksafar
2021. június 23. 09:59
Én nem csodálkozom rajta, azon viszont igen, hogy mit meg mer tenni Gejgő. Meddig tart a saját választói türelme, mert nem mind biciklivel jár, az biztos? Hihetetlen ez a szándékos károkozás a fővárosban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik