A nagy meleg miatt tovább tartanak nyitva a budapesti strandok

2021. június 22. 11:18

Este 8 óráig várják vendégeiket.

2021. június 22. 11:18
null

Az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriadóra való tekintettel a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által üzemeltetett strandok kedd és csütörtök között egy órával tovább tartanak nyitva – közölte a társaság az MTI-vel.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. keddi közleménye szerint a Palatinus, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Római, és a Csillaghegyi strandfürdők is este 8 óráig várják majd a vendégeket. Azt javasolták, hogy a fürdőbelépőt már otthon vásárolják meg a látogatók, így a nagy melegben nem kell sorba állni a pénztáraknál.

(MTI)

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. június 23. 17:30
Ejnye a meleg ellen fellépni nem EU konform dolog!
tartarossz.blog
2021. június 22. 15:40
Teljesen lényegtelen mert akinek nincs oltási igazolványa az vagy leszarja az egészet, vagy talál egy szabadstrandot. :D
annamanna
2021. június 22. 15:20
Ez furcsa, hogy csak a nagy melegre tekintettel vannak nyitva 8-ig. Szerintem alap volna, minden esetben.
Anonymtalan
2021. június 22. 14:48
"A nagy meleg miatt tovább tartanak nyitva a budapesti strandok" No meg mire a személyzet meg a vendégek elérik a strandokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik