A Bild hazudik

2021. június 22. 09:32

A legnagyobb német lap szerint bűncselekményt követ el nálunk, aki meleg.

2021. június 22. 09:32
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Azt tudták, hogy Magyarországon bűncselekményt követ el, aki meleg? Nem tudták? Pedig a legnagyobb német lap, a Bild is ezt írja. Magyarországon »KRIMINALIZÁLTÁK a homoszexualitást« – így fogalmaz a Bild. A tegnap esti cikk szerint emiatt szerették volna többen a szivárvány színeivel kivilágítani a müncheni stadiont a német-magyar Eb-meccsen. (Vasárnap este egyébként kiderült, hogy a müncheni szivárványos kezdeményezést nem támogatja az UEFA, de most maradjunk a Bild írásánál!!) Az átlag német újságolvasó tehát úgy tudja, hogy az új magyarországi törvény szerint bűncselekményt követ el, aki leszbikus vagy meleg. HAZUDNAK! Ahogy azt a német (nyugati) sajtótól és politikusoktól az elmúlt években már sokszor láttuk. Hazugságokkal támadnak. Ha valaki a nyáron németekkel találkozik – állítólag nagyon rossz hely Magyarország, egy beteg demokrácia, de hátha mégis idetéved pár német turista… – mondja meg nekik, hogy: nem bűncselekmény a homoszexualitás Magyarországon.

VISZONT:

Nálunk nem bántalmaznak muszlim fiatalok zsidó embereket az utcán, ahogy az náluk többször megtörténik;

Nálunk nem háborúznak szélsőbaloldali anarchisták a rendőrökkel a nagyvárosokban, ahogy az náluk rendszeresen előfordul;

Nálunk nem ölnek meg szélsőjobboldali őrültek nekik nem tetsző politikusokat, ahogy az náluk történt;

Tudjuk, Magyarország borzalmas hely, de azért hülyék nem vagyunk.”

Kép forrása: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. június 23. 09:07
Bárki szivárványszínűre festheti az autóját, a házát, a bejárati ajtaját, az ablakát, a ruháját!... DE NEM A KÖZÖSSÉGI HELYSÉGEKET!!! Mert nálunk szabadság van!
Vallasz Vilmos
2021. június 22. 22:38
Be kell perelni őket. Meg az itthoni hazugság gyárosokat is.
jánosbácsi
2021. június 22. 22:13
Emmeg a közszolgálati televízió pártatlan hírmondója. :D
Box Hill
2021. június 22. 22:00
A Bild hazudik, ellenben az igazságot meg börtönbe zárják. Lásd Ursula Haverbeck néni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik