Soros pénzével küzdene a rasszizmus ellen Los Angeles polgármestere

2021. június 21. 11:45
A polgármester szerint „Amerika az igazságtalanság hazája” a feketék számára.

Los Angeles demokrata párti polgármestere, Eric Garcetti helyreállítási programot hoz létre, és mint mondta, a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány is támogatni szeretné kezdeményezését – írja a Daily Wire.

Ez az év a lehető legjobban megmutatta, hogy bár Amerika sokak számára a lehetőségek hazája, fekete testvéreink számára azonban az igazságtalanság, megaláztatás és egyenlőtlenség országa”

– vélekededett Garcetti.

A polgármester reménykedik abban hogy Soros alapítványa mellett nagycégek és bankok is támogatni fogják kezdeményezését, amivel „enyhíteni lehet az amerikai kapitalizmusból, rabszolgatartásból és rasszizmusból következő bűnösséget”. Hogy a programon belül kik lesznek jogosultak juttatásokra, egyelőre nem ismert.

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez van, ha a tudományos tényeket, melyek azt mutatják, hogy az afroamerikai közösség döntően genetikán alapuló átlagintelektusa szakadékra van a fehérektől, a legnagyobb tabuként kezelik. Hiszen ha ezt az apró információt elhallgatják az átlagembertől. akkor tényleg miért is sokkal szegényebbek a feketék az USA-ban, mint mindenki más? Hát csak a rasszizmus, a rabszolga múlt és a fehérek gonoszsága lehet az ok.
És az egész narratívát balliberális fehérek nyomják ott, mert a feketék még erre sem képesek...

Elég jól bírja még magát.

Ráférne egy táskakimetszés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés