Fiola legalább 300-szor visszanézte a gólját

2021. június 21. 9:57
A focista alig aludt a magyar-francia döntetlen után.

Vasárnap délután tartott sajtótájékoztatót Fiola Attila és Schäfer András a szombati magyar-francia 1-1-es döntetlen után – számolt be az eseményről a Nemzeti Sport Online.

Másfél óra alvás, százszoros visszanézés

A gólszerző Fiola elmondása szerint összesen egy-másfél órát tudott aludni a meccs utáni éjszaka. „Nagyon örülök, hogy ekkora boldogságot tudtunk szerezni több millió magyarnak” – nyilatkozta a Mol Fehérvár játékosa.

A sportoló elmondása szerint „nagyjából háromszáz” alkalommal nézte vissza a góljáról készült felvételt.

„Heteknek vagy inkább hónapoknak kell eltelniük, amíg leülepszenek bennem a történtek. Még most is kiráz a hideg, ahogy erről beszélek... Olyan légkörben futballozhattunk, amilyenről álmodni sem lehet, a meccs után még három órával is zsongott a fejem. Szavakba önteni majdhogynem lehetetlen, mi van bennem – ezt át kell élni” – tette hozzá Fiola.

Szóba került a gólöröm is, amikor az ünneplés hevében kissé ráijesztett a Puskás Aréna műsorközlőjére, Szalay Editre. Fiola így írta le az esetet: „Először a kapu mögé szerettem volna rohanni, csak rájöttem, hogy ott francia szurkolók vannak. Ekkor történt az az ominózus szalagátugrás. Azt hittem, hogy az ott ülő hölgy, aki éppen lehajolt, nyomkodja a telefonját és lemaradt arról, hogy mi történt. Emiatt odacsaptam asztalra, hogy tessék felébredni. Nem láttam, hogy éppen elhagyta a fülesét.” Fiola egyébként később videóban elnézést kért Szalaytól.

Schäfer szerencséje

A sajtótájékoztatón még Schäfer András szólalt meg, akinek Kalmár Zsolt és Szoboszlai Dominik sérülését követően szavazott bizalmat Marco Rossi. „Nagyon nem örülök, hogy megsérültek. Sajnos az ő balszerencséjük volt az én szerencsém” – kommentálta a helyzetet Schäfer.

A focista reagált arra is, hogy a L’Équipe a címlapjára helyezte Paul Pogbával együtt. „Pont felrúgtam őt, úgyhogy nem ez volt a legszebb momentuma a mérkőzésnek. Persze nagyon örültem neki, hogy egy ilyen neves lapnak a címlapján szerepelhetek.” – mondta a DAC középpályása.

Kép forrása: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés