Bayertől végrehajtó szedte be a pénzt Hadházynak

2021. június 21. 9:41
A független képviselő szerint az igazi célja nem az összeg behajtása volt, hanem az, „hogy ez az ember legalább egyszer az életben érezze azt, milyen az, ha a dolgoknak következménye van”.

Hadházy Ákos arról számol be Facebook-posztjában, hogy a végrehajtó vasalta be Bayer Zsolton azt a 300 ezer forintját, amit az ellene indított perben ítélt meg neki a bíróság.

A független képviselő úgy fogalmaz, „ez volt az a büntetés, amit a polgári konzervatív okos ember nagyon nem akart kifizetni”. A politikus leírta, hogy „Bayer elment a Kúriáig, pedig azt ígérte, nem fellebbez. Aztán azzal hencegett, hogy majd ötforintosokban fogja bedobálni az udvaromba a büntetést. Miután rájött, hogy maximum pár száz forintot vagyok így köteles elfogadni, történeteket talált ki arról, hogy majd az ő követői apránként állnak jót helyette, aztán meg hogy ő leadta a pénzt a képviselői irodaházban.”

Hadházy szerint egyik sem volt igaz. Az irodaház portáján a parlamenti őrség nem vehet át küldeményeket, postán pedig egy pécsi feladó küldött egy kis dobozt, amelyikben akár ötforintosok is lehettek, de azt bontatlanul visszaküldte. A végrehajtó a költségekkel együtt 379 ezer forintot hajtott be Bayertől.

A politikus szerint az igazi célja nem az összeg behajtása volt, hanem – mint írja – az, „hogy ez az ember legalább egyszer az életben érezze azt, milyen az, ha a dolgoknak következménye van. Nyilvánvaló, hogy nem fogja őt az összeg földhöz vágni, épp most fogadtak el a gazdái egy olyan törvényt, ami alapján potom pénzért megvásárolhatja a Várban potom pénzért bérelt lakását.”

A képviselő úgy véli, az, hogy Bayer ilyen nehezen fizetett, azt jelenti, „nagyon is jól érti a dolog üzenetét, amit foggal-körömmel próbált az általa felheccelt hívei elől eltakarni: ELŐBB-UTÓBB FELELNI FOGNAK A TETTEIKÉRT!”

Hadházy kijelentette, „Mengyi Roland után ez volt a második bírósági ítélet egy vezető fideszes ellen, és a végrehajtással azt üzentem: mindent meg fogok tenni, hogy legyenek még ilyenek”.

 A képviselő másik üzenete az, hogy „az emberek gátlástalan hergelése még annál a gigantikus lopás sorozatnál is nagyobb bűn, amit el akarnak vele rejteni”.

 

Fotó: Hadházy Ákos független parlamenti képviselő beszédet mond a közmédia Kunigunda úti székháza előtt tartott demonstráción 2020. október 23-án. A tüntetést Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő szervezte.MTI/Mónus Márton

 

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

utolso ganaj ez a hadhazi

Válaszok:
nick89 | 2021. június 21. 10:55

Az rendben, hogy az ötöstagkönyvtől behajtotta, de ettől még ez egy korrupt, élhetetlen ország.
Ha kirakjuk az ilyen alakokat (gyurcsányi ne röhögj, téged is!), majd akkor lesz jobb.

Birka ne válaszoljon a kommentre. Kösz.

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2021. június 21. 10:58

"Csigorin 2021. június 21. 10:49
utolso ganaj ez a hadhazi"

Az Elios- közbe szerzés kiteregetéséért?
Vagy Farkasflóri (Fidesz) Útamunkavilágágáért?
Vagy a szekszárdi óvoda közbe szerzésért?


"Mia szösz 2021. június 21. 10:50
12
Lóizédoktor, még ne örülj.
Az nevet, aki utoljára nevet.
Csigorin 2021. június 21. 10:49
utolso ganaj ez a hadhazi"

Az Elios- közbe szerzés kiteregetéséért?
Vagy Farkasflóri (Fidesz) Útamunkavilágágáért?
Vagy a szekszárdi óvoda közbe szerzésért?

Mivel úgy tűnik, választanod kell Orbán és Gyurcsány között, biztos vagyok benne, hogy Gyurcsányt fogod választani. A magyarázatod nem érdekel.

Az ellenzék meghirdette, hogy bárki, csak nem Orbán. Az ellenzéket pedig attól, hogy kénytelen a háttérben maradni, Gyurcsány vezeti. Tehát a lényeget tekintve csak két választás van.

@nick89-nek ez a szövege: "Ha kirakjuk az ilyen alakokat (gyurcsányi ne röhögj, téged is!), majd akkor lesz jobb."- nem sok fedezettel bír. Nem azért hagyta őt a baloldal feljönni, hogy most kiszorítsa, másrészt már nem is tudnák kiszorítani.

Látod, ez az. Hogy is van ez? Most te mondd meg.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés