Hazárdjáték volt a két, teltházas stadionban rendezett meccs

2021. június 20. 18:00

Hadházy Ákos
Facebook
A politikának nem feladata az emberek riogatása, nekem sem célom.

„Manapság hajlamosak vagyunk a politikusi teljesítményt a lájkok számában mérni. Talán ezért nem teszi senki szóvá még az ellenzéki kollégák közül sem, hogy mekkora hazárdjáték volt a két, teltházas stadionban rendezett meccs. Pedig az volt, és ezen a szép döntetlen eredmény sem változtat.

A hazárdjátékon persze nem mindig veszít az ember, így reméljük, nálunk sem lesz így! Az viszont szinte biztos, hogy a titkolózó kormánytól soha nem fogjuk megtudni, ha esetleg a fiatalokra is veszélyes delta variáns (ezt emlegették korábban indiai mutáns néven) innen kezd terjedni. Oltások ide vagy oda, ezt teljesen kizárni nem lehet: a nálunk jobb oltottságú Angliából például – sajnos – aggasztó hírek jönnek az újra erőre kapó, és a fiatalokat is támadó variánsról. Ugyanez igaz Portugáliára is.

A politikának nem feladata az emberek riogatása, nekem sem célom. De a felelős politikának feladata lenne a felelős döntéshozatal. Orbán azt látja, hogy a propagandagépezet segítségével megúszta politikailag a 30000 halottat is, és a jó hírekre kiéhezett magyarok közül sokan elfelejtik ezt a számot egy 1:1 hatására. A propagandakormányt nem érdeklik a tények, csak a látszat. Így viszont most – amellett, hogy szurkolhatunk a csapatnak a németek ellen –, szurkolhatunk magunknak is, nehogy baj legyen a két budapesti gigarendezvényből.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

???????

Csak beoltottak vehettek részt a meccsen.

A Fudan ellenes tüntetés természetesen nem volt hazárdjáték.

Akkor nem paráztál, amikor Karácsony közreműködésével Jámbor a Fundan ellen tüntetést szervezett?

Csürhének mered nevezni a magyar szurkolókat?
Akkor minek nevezed azokat akik az Orbán ellenes mocskolódó táblákat vitték és ordibálták. Magyarország miniszterelnökét kántálva gyalázták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés