A Netflix is üzent a magyar kormánynak

2021. június 18. 16:15
A streamingszolgáltató a kezdőképernyője ismert elrendezését szivárványosra átalakítva üzent a közösségi médiában.

A Netflix egy Facebook-posztban jelezte a véleményét a kedden elfogadott pedofiltörvényről. A poszt egyetlen mondatból és az átalakított kezdőképernyőből áll: „A történeteket együtt írjuk”. A törvény ellen több nagyvállalat is tiltakozik, többek között az IKEA, az RTL Magyarország, vagy az HBO.

Nyitókép: Facebook

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk én most és ezért mondom le.

A zsidóknak is üzentetek már? Elég régi döntésről van szó. Vagy csak a kettős mércét alkalmazzátok, a gazemberség első ismertető jelét?

Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Eza cég is azt hiszi, hogy futnia kell az üzletet hozó / perverz / divat után. De a magyar kormány szilárd és megalapozott döntéséről lepereg az ilyen felszínes mismásolás.

A Netflix nem hogy nem kért bocsánatot az oldalán 2019-ben megjelent és azóta is elérhető Jézust gyalázó filmje kapcsán, hanem újabb botrányos, Jézust gyalázó tartalmat tett közzé.

A Netflix legújabb Jézust kigúnyoló tartalma a Paradise P.D. rajzfilmsorozat 3. epizódjának 4. része, amelyben Jézus a kereszten fegyvereket tart a kezében, majd lejön a keresztről, hogy gépfegyverekkel megölje az üldözőit, és obszcén szexuális cselekedetekben vegyen részt.

A Netflixen korábban közzétett Krisztus első kísértése című brazil film Jézust homoszexuálisként, Szűz Máriát házasságtörő nőként, Jézus tanítványait alkoholistaként ábrázolja. Míg Mohamed közel sem ilyen sértő ábrázolásai hatalmas felháborodást váltanak ki, és jellemzően a világsajtó is beszámol róluk, Jézus gyalázása nem üti meg a haladó újságírók ingerküszöbét, így erről az esetről szinte alig számolt be valaki.
A Netflix vezetői ahelyett, hogy belátták volna korábbi hibájukat, és bocsánatot kértek volna, újabb Jézust kigúnyoló és nevetségessé tevő tartalmat tettek közzé.

A CitizenGO nem adja fel, és tesz a változásért. Korábban tagjaink segítségével és az S4C News csapatával összefogva befolyásolni tudtuk a D. C. Comics-ot, hogy töröljék az istenkáromló Második eljövetel című filmet. A Krisztus első kísértése című film kapcsán több mint másfél millió aláírást gyűjtöttünk össze, majd hatalmas bojkottot szerveztünk a Netflixszel szemben.

Kérjük, írja alá a Netflix vezetőinek címzett petíciónkat, amiben kifejezzük mélységes felháborodásunkat, és felszólítjuk őket gyalázatos tartalom azonnali eltávolítására.

Távolítsák el az oldalukról az újabb Jézust gyalázó filmet!

Tisztelt Reed Hastings Vezérigazgató Úr!
Tisztelt Bela Bajaria Globális Tévéért Felelős Alelnök Asszony!

Mélységesen felháborít és elszomorít, hogy a Krisztus első kísértése című film után ismételten Jézust gyalázó tartalmat tettek közzé az oldalukon.

A Paradise P. D. 3. epizódjának 4. része tiszteletlen és sértő módon ábrázolja Jézus Krisztust, fegyverekkel a kezében és pornófilmbe illő cselekményekben.

Be kell látniuk, hogy ezzel átlépnek egy határt. E legújabb Jézust gyalázó tartalom közzétételével újra szembeköpik őt és az őt imádó keresztényeket.

Felszólítjuk ezért Önöket, azonnal távolítsák el a Jézust gyalázó tartalmakat az oldalukról!

minden adokedvezmenyt eltorolni annak amelyik politizal. Az ugyanis gazdasagi tevekenysegre jar es nem politikaira.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés