Tusnádfürdőt megszállták a medvék

2021. június 17. 12:57

Boltba, panzióba törtek be az állatok, akik nagy károkat okoztak.

2021. június 17. 12:57
null

A romániai Tusnádfürdőn több medve is riadalmat keltett a szerdáról csütörtökre virradó éjszaka, számol be a Krónika. Az egyik állat a Hargita megyei település egyik panziójában, egy másik pedig egy boltban okozott károkat.

A panzióba kiszálló csendőrök már nem találták ott a nagyvadat, az élelmet kereső állat sok kárt okozott. A boltban viszont négy medvét is találtak az egyenruhások, egy anyamedve volt három bocsával. A csendőrök az éjszaka során még további medvéket láttak az utcákon, ezeket az erdő irányába terelték.

Fotó: Hím barna medve (Ursus arctos) mászik át egy kerítésen a csíkszeredai Octavian Goga Főgimnázium udvarán 2018. augusztus 21-én. A medve a reggeli órákban több közeli ház udvarába is betört, egy kecskét is megölt. Az állatot az iskola udvarán kilőtték.MTI Fotó: Veres Nándor

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2021. június 18. 09:02
hajrá medvék!
NorthernOutlaw
2021. június 17. 16:36
Lehet plazma tv-ket kerestek :)
brekker
2021. június 17. 16:11
Nem értem ez miért baj, olyan aranyosak, miért nem játszanak velük?
bunko_jobbos
2021. június 17. 15:28
Az idióta állatvédők ennyit tudnak. lakjanak ők ott. A megoldás kvóta, de nem a migriknek, hanem a medvéknek. Az efölötti példányokat kilőni. Ez a vége, ha nincs semmilyen kontrol egy populáción: a környezetét fogja megtámadni. Aztán ha védekeznek ellene, visszaszorul, ha meg nem, akkor meg elfoglalja teljesen azt az országot. Ez a medvére és a muszlimokra is vonatkozik. meg minden élőlényre, mert általános biológiai törvény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik