Szamizdat 10.

2021. június 17. 16:15

Orbán Viktor
miniszterelnok.hu
A liberális gőzhengerek ismét elindultak Magyarország ellen.

„Most a pedofilokat radikálisan büntető, a gyermekeinket pedig radikálisan védelmező új törvények miatt verik félre az európai harangokat. Hiába, a mozgalom örök, már nem a »világ proletárjai egyesüljetek«, hanem a »világ liberálisai egyesüljetek« az új jelszó. Ez persze erősíti azt a közép-európai meggyőződést, hogy ma a liberális voltaképpen a diplomás kommunista. A mostani baloldali kampány Magyarország ellen újabb bizonyíték arra, hogy ma a baloldal a szabadság ellensége, mert szólásszabadság helyett általuk definiált politikai korrektséget, véleménypluralizmus helyett pedig véleményhegemóniát akarnak a maguk számára.

Pedig az új magyar törvény semmilyen magasztos eszmébe vagy európai jogszabályba nem ütközik. Az új magyar törvény csak világosan rögzíti, hogy

a gyermekek szexuális neveléséről kizárólag a szülő dönthet.

Az iskolai nevelés nem állhat ellentétben a szülő akaratával, az legfeljebb csak kiegészítő lehet, formáját és tartalmát pontosan meg kell határozni, és a szülők egyetértéséhez kell kötni.

A szülők joggal várják el azt is, hogy olyan felületeken, amelyeket gyermekeink korlátozás nélkül használnak, se pornográfia, se öncélú szexualitás, se homoszexualitás, se nemváltoztató programok ne legyenek elérhetőek. Ezeket a korlátozásokat is sebészi pontossággal meg kell határozni.Magyarországon senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek. Felfogásunk szerint a felnőtt szabad embernek nem valamiféle világi hatóság előtt kell számot adnia az életéről, hanem a Jóisten ítélőszéke előtt, ha annak eljön az ideje.

Ezért a magyar törvény nem vonatkozik a 18 év feletti felnőttek életére, szexuális szokásaira, sem az ő saját, felnőtt nyilvánosságukra. Sőt, a magyar társadalom európai kontextusban az egyéni szabadság és a tolerancia mellett leginkább elkötelezett európai népek közé tartozik. Ennek okai a

kulturális hagyományainkban, a keresztény szabadságban, a nemzeti szabadságért vívott harcokban és a kommunizmus és a kommunista önkény mély megvetésében gyökereznek.

A magyar szabadság nemcsak a politikai szabadságot, választást, szólás-, gyülekezési és egyesülési szabadságot jelent, hanem jogot, hogy saját belátásunk szerint védjük a családjainkat, és neveljük a gyermekeinket. Törvényünk méltó folytatása az európai szabadsághagyományoknak. Éppen most indult a vita Európa, vagyis gyermekeink jövőjéről. Itt vagyunk, állunk a viták elébe.”

Összesen 244 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kaleta balos kinevezéssel működött, a Fidszesz hívta vissza, amikor lebukott. Ha már csak szitkozódni tudsz, legalább ne hazudj.

Téged is két apukával örvendeztetett meg a libsi sors?

Oszt mégis a Fidesz szigorít a törvényen, és mégis ti libsik - akik Kaletát köpköditek - érveltek a pedofília mellett.
Most akkor mi az álláspont a központban, elvti?

Igen, de a Kádár-rendszerben született.

Kapitány, bravo!

Vak vagy?
Nem látod, milyen irtózatos ennek a... nem is tudom, jobb híján maradjunk a a liberális jelzőnél... szóval ennek a liberális gőzhengernek a nyomása? A világot már most kiforgatták a sarkaiból, gyakorlatilag 10-15 év alatt. Pont abból látszik, hogy mekkora a baj, ahogyan egy ilyen - még mondjuk akár 20 évvel ezelőtt - nyilvánvaló alapvető józanságért, mint hogy ne legyen genderista LMBTQIstb. propaganda az óvodákban, iskolákban, ilyesfajta éles konfrontációt jelent.

Hogy lehetsz ennyire idétlen? A felsoroltak közül mindenki azonnal távozott, senki nem "védte meg" A körítésnek kitalált meséddel szórakoztassad csak magadat.

Kaleta minden politikai oldalt szolgált, s amikor kiderültek a disznóságai, akkor a Fidesz azonnal leváltotta.

Te ostoba! A balos kormány miért nem váltotta le Kaletát 2002-ben, és utána? Ha annyira elkötelezett lett volna? Akkor is a hivatali gépében volt minden, te okostojás. A tény az, hogy amikor kiderültek a dolgai, a Fidesz azonal kirúgta.

Szerintem is öngól ez a mosléknak.
Mar el is van felejtve Fudan. :)))))) (Apropó, 11. napja nem küldték el a levelet Kínának!)

Nincs szó közellenségről, csak arról van szó, legyenek tisztában vele, hogy az óvodákban, iskolákban a szülők háta mögött nem "érzékenyíthetik" a gyerekeket. Nincs ott semmi keresnivalójuk. Ez nem alapvető emberi jog, és az nem tartozik senkire, ezt hogyan szabályozzuk. A gyerek világnézeti nevelése egyedül a gyerekért minden téren felelős szülőkre tartozik.

Ezt próbáljátok kiforgatni. De rajta, most gyűjtsetek aláírást egy erről szóló népszavazásért! Most nincs merszetek hozzá, mert tudjátok, hogyan végződne.

Majd a szülők elmondják, hogy mit kell tudni a világról. Elmondják a saját értélrendjük szerint. Ez az ő dolguk, és tiltást ne emlegess, mert ez önmagában röhejes. A gyerekek nem tolonganak a buzipropagandáért.

A dolog lényege az, hogy a fiatalkorúakért még a szüleik felelősek, ezért az ő nevelésük csak a szülőkre tartozhat, a szülő belátása, a szülő világnézete szerint. Másoknak pedig ebbe nem lehet beleszólásuk, nem kerülhetik meg a szülőket. Nincs helye annak, hogy egy aljas indokból világpolitikai tényezővé tett marginális kisebbség próbálja a gyereket a családi felfogás ellen fordítani.

nem szégyelled magad ezért az állandó , ésszel megmagyarázhatatlan gyűlölködésért?

Vagy az a bajod, hogy megakadályozott téged a lopásban?

Nofene, moslékkoma, hát mégsem a homoszexuálisok jogainak korlátozásáról szól ez az egész, csak az a baj vele, hogy 17-18 éveseknek sem lehet mutatni homoszexet? Ezért tüntettetek?

Hát elárulom neked a nagy titkot: azért 18 év a korhatár, hogy a brüsszelieknek legyen mibe belekötniük. Majd azt mondják, hogy 17 évtől már nem indokolt a korlátozás és a kormány leviszi a korhatárt 16 évre, és mindenki lenyugszik. Te is fóbozós koma.

Először nézzük meg, hogy hol tart a minket kritizáló nyugati világ? Kiskorúak gondolkodását terelik, akár a szülők háta mögötti befolyásolással az abnormális nemiség irányába. Mert ez nem felvilágosítás, ez terelés, próbálkozás, hogy sérülékenyebb, befolyásolhatóbb gyerekeket összezavarjanak. Ez mentális aknamunka. Ha ez sikeres, akkor ettől egy lépés az, hogy az ily módon összezavart gyerek már ne meneküljön ösztönösen a pedofil közeledés elől. Vagy például nyugaton a szülő eldöntheti, hogy a gyerek nemét megváltoztatja, tehát egy döntésre képtelen gyerek életét akár tönkre is teheti. Ez nem más, mint kiskorú veszélyeztetése, ami nálunk büntetendő.

Ez a nyugati minta, és ami ott megjelenik, azt nálunk is terjesztenék, ennek megy elébe a törvény. Teljes joggal. Csak annyit tesz, hogy a könnyen befolyásolható kiskorúaktól távol tartja az abnormalitás propagandáját, az ezzel kapcsolatos nevelést, ráhatást kizárólagosan a szülő hatáskörébe utalja. Ezért a nagy felháborodás a gyerek jogainak pont a gyerek szempontjából veszélyes, káros átértelmezése.

Ez pedig nem más, mint gyerekek felhasználása a kóros társadalom átalakító törekvések céljára. Felvilágosodásnak feltüntetve. Politikai pedofília, ha úgy tetszik. Mert nem csak a gyerek testére irányuló közeledés az, hanem a gyerek gondolkodásának az abnormalitás irányába történő terelése is.

Mindez pedig egy úgy, hogy marginális kisebbséget tesznek világpolitikai tényezővé. A kóros felszabadítási kényszer miatt, mert az egykori, osztályalapú felszabadításra már nincs igény, ezért osztályharc helyett feltalálták az identitás politikát.

Hagyd már ezt a hülye elhatárolódást, ezt a röhejes érvet. A nyugati világ nem tud meglenni bizonyos kínai termékek nélkül. Hülye elítélő nyilatkozatokkal dobálózik, mert nem meri, nem tudja elvágni a számára fontos gazdasági kapcsolatokat. Másoktól viszont elvárnák ugyanezt, miközben a globalizmus áldásait hirdetik.

Ennek a bolond Franciskának minden ami nem konzervatív, tetszik.
Bezzeg az értéket leszólja, sőt megszórja dislájkkal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés