Egy hetet adott Galla Miklós, hogy visszakapja Karinthy-gyűrűjét

2021. június 17. 15:32

Teljesen ok nélkül vonták vissza a humorista szerint a kitüntetését.

2021. június 17. 15:32
null

Facebook-bejegyzésben írta meg Galla Miklós saját verzióját a meztelenkedésről, melyről a Kretén Színház művészei beszéltek a héten, és amely miatt visszavonhatták tőle a Karinthy-gyűrűt. A rövid posztban a humorista arra hivatkozik, nem meztelenkedett nyilvánosan:

„Köszönöm, hogy Kőhalmi Zoltán és Puzsér Róbert is megvédtek. Egyébként az ominózus vetkőzés egy teljesen zártkörű rendezvényen történt, amelyen összesen hét személy volt jelen, mind ismerősök.

Tehát semmiféle nyilvános meztelenkedés nem volt. Mához egy hétre kérem a teljesen ok nélkül visszavont, 40 év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet!

Mint arról beszámoltunk, Galla június 24-én vehetette volna át a díjat kiemelkedő humoristatevékenysége elismeréséért, ám az MTVA úgy döntött, hogy mégsem ad Karinthy-gyűrűt a humoristának, mert szerintük Galla nem méltó a kitüntetésre.

Nyitókép: MTI / Beliczay László

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egripeti77
2021. június 18. 12:53
Vihar a kávéskanálban.
Petykabá
2021. június 18. 09:33
Most az lenne a legmenőbb Gallától, ha a jutyúbon ágyékkötőben Gollumot mintázva keseregne a gyűrű elvesztésén... Elvették a drágaszágom...
merkur
2021. június 18. 09:12
Olyan nagy/kicsi (?) gyűrűt nem csinálnak, hogy oda is felmenjen!
még fokozza
2021. június 18. 07:57
Én is részt vettem volna azon a rendezvényen. Szeretem ha jól érezzük magunkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik