Kövér László virágot küldött nekem!

2021. június 16. 10:50

A házelnök azt mondta, hogy ha csöndben végighallgatom a kormánypárti választ, kapok tőle virágot.

2021. június 16. 10:50
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Kövér László virágot küldött nekem!

Emlékeztek, amikor két hete a házelnök azt mondta, hogy ha csöndben végighallgatom a kormánypárti választ, kapok tőle virágot? Tegnap nagy nehézségek árán, de szó nélkül hagytam azt a sok hazugságot, amit Dömötör Csaba válaszában elmondott, mert kíváncsi voltam, hogy Kövér emlékszik-e az ígéretére.

Ma a képen látható csokor fogadott az irodában. Kicsit szomorú vagyok, hogy nem vehettem át személyesen, de sajnos a házelnök nem volt bent az ülésteremben, amikor reggel a Fudan Egyetem elleni tiltakozásképpen a pulpitusról lelógattam a kínai zászlóval összemontírozott Fidesz-logót.

Aztán később meg én nem voltam bent, amikor a Párbeszéd frakciójával bojkottáltuk azoknak az aljas törvényeknek a szavazásait, amelyekkel Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP beleírta magát a történelemkönyvek sötét lapjaira: a 100 milliárdos lopásokat, Magyarország kínai eladósítását, az ellenzéki városok elleni bosszút, a magyar dolgozók rabszolgasorba taszítását és nem utolsósorban a meleg honfitársaink elleni uszítást!

Lehet, hogy inkább Kövérnek is bojkottálnia kellett volna ezt a sok hitványságot, és akkor személyesen leróhatta volna „adósságát”. És hát értem én a jó szándékot, meg hogy ajándék lónak ne nézd... De ennek a virágnak olyan hígító szaga van, hogy ki kellett nyitni az ablakot, hogy ne fájduljon meg a fejünk. Lehet, hogy nem kellett volna kékre festeni az eredetileg sárga virágokat? Van még mit tanulni a narancs oldalon a zöldről. Jövőre ellenzékben több idejük lesz ezekkel a dolgokkal is foglalkozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. június 18. 11:51
Bocsánatot mikor fogsz kérni Kövér Lászlótól, amiért azt mondtad, hogy 2 kórót fogsz kapni tőle, mert ezt nézed ki belőle?
Sulammit
2021. június 18. 11:49
Ez egy csokor hortenzia. A hortenziának nincs illata, a hígitószag csak belőled jöhet. Nem festik kékre, hanem ilyen színű is van. Hogy mitől kék Olaszországban, Franciaországban az út szélén, parkokban de akárnálunk is, azt nem magyarázom el, mert láthatóan egy ostoba, tanulatlan vagy, csak a pofád nagyobb ennél. Neked senki sem szokott virágot adni, kreténke?
filamer
2021. június 17. 05:58
Miért küld Kövér virágot egy MÁKVIRÁGNAK ?? Csakis az üresfejű fecsegés elkerülése érdekében !
Bájron
2021. június 16. 19:18
Buta lotyó!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik