Kövér László virágot küldött nekem!

2021. június 16. 10:50

Szabó Tímea
Facebook
A házelnök azt mondta, hogy ha csöndben végighallgatom a kormánypárti választ, kapok tőle virágot.

„Kövér László virágot küldött nekem!

Emlékeztek, amikor két hete a házelnök azt mondta, hogy ha csöndben végighallgatom a kormánypárti választ, kapok tőle virágot? Tegnap nagy nehézségek árán, de szó nélkül hagytam azt a sok hazugságot, amit Dömötör Csaba válaszában elmondott, mert kíváncsi voltam, hogy Kövér emlékszik-e az ígéretére.

Ma a képen látható csokor fogadott az irodában. Kicsit szomorú vagyok, hogy nem vehettem át személyesen, de sajnos a házelnök nem volt bent az ülésteremben, amikor reggel a Fudan Egyetem elleni tiltakozásképpen a pulpitusról lelógattam a kínai zászlóval összemontírozott Fidesz-logót.

Aztán később meg én nem voltam bent, amikor a Párbeszéd frakciójával bojkottáltuk azoknak az aljas törvényeknek a szavazásait, amelyekkel Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP beleírta magát a történelemkönyvek sötét lapjaira: a 100 milliárdos lopásokat, Magyarország kínai eladósítását, az ellenzéki városok elleni bosszút, a magyar dolgozók rabszolgasorba taszítását és nem utolsósorban a meleg honfitársaink elleni uszítást!

Lehet, hogy inkább Kövérnek is bojkottálnia kellett volna ezt a sok hitványságot, és akkor személyesen leróhatta volna „adósságát”. És hát értem én a jó szándékot, meg hogy ajándék lónak ne nézd... De ennek a virágnak olyan hígító szaga van, hogy ki kellett nyitni az ablakot, hogy ne fájduljon meg a fejünk. Lehet, hogy nem kellett volna kékre festeni az eredetileg sárga virágokat? Van még mit tanulni a narancs oldalon a zöldről. Jövőre ellenzékben több idejük lesz ezekkel a dolgokkal is foglalkozni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sárga virágot kékre festeni nem lehet. Legfeljebb, ha kívülről fujják le.
Ha a vízbe teszik a kék színt, akkor zöld lesz a sárga szirom. Tehát eredetileg fehér lehetett az a kék.

Humortalan, sematikusan propagandisztikus, emberségmentes...

Ez egy csokor hortenzia.
A hortenziának nincs illata, a hígitószag csak belőled jöhet.
Nem festik kékre, hanem ilyen színű is van.
Hogy mitől kék Olaszországban, Franciaországban az út szélén, parkokban de akárnálunk is, azt nem magyarázom el, mert láthatóan egy ostoba, tanulatlan vagy, csak a pofád nagyobb ennél.

Neked senki sem szokott virágot adni, kreténke?

Bocsánatot mikor fogsz kérni Kövér Lászlótól, amiért azt mondtad, hogy 2 kórót fogsz kapni tőle, mert ezt nézed ki belőle?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés