Így működik a Nemzeti Cinizmus Rendszere

2021. június 12. 15:11

Schiffer András
Facebook
Egyszerre mossák majd össze a homoszexuálisokat és az ellenzéket is a pedofilokkal.

„A »homoszexualitás népszerűsítését« – a 14 éven felüliek felé is – tiltó csöppet propagandisztikus és csöppet homofób módosító javaslat egy teljesen végiggondolt hadművelet része. A kormányoldal kiválasztott egy mindenki által megvetett csoportot, a pedofilokat, akikkel szemben most harcot hirdetett. Az ellenzék már majdnem megszavazná a FIDESZ pedofil-ellenes törvénycsomagját. Semmit sem akar kevésbé a FIDESZ. Ezért bejön egy picit sem arányosított, szándékoltan bornírt megfogalmazású módosító, hogy az ellenzék még véletlenül se szavazhassa meg a pedofil-ellenes törvénycsomagot. Mit mond majd a keddi zárószavazás után a Karmelita? »Az ellenzék a vírus után a pedofilok oldalára állt« Egyszerre mossák majd össze a homoszexuálisokat és az ellenzéket is a pedofilokkal. Így működik a Nemzeti Cinizmus Rendszere. Ne tessék csodálkozni, ha kitermeli a maga krumplilóbálós ellenzékét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ott fognak tülekedni hétfőn az ellenzéki pártok a sértett buzik tüncijén.......

Schiffer itt egyszerűen spekulál, feltételez, teóriát konstruál, túlértelmez.

Schiffer spekulál: itt pusztán két világos, s helyes döntésről va szó. A pedofília ellen keményebben kell fellépni, s az iskolákban ne kavarhasson az LMBTQ.

Schiffer rosszul, rossz tárgykörben nyilvánított rossz véleményt.

Sajnos, elég kevés gyerek van, ezt a keveset nem szabad zsákutcára érzékenyíteni. Azt kell, sokkal inkább, tanítani, h. jobb a fősodorban, nem ár ellen úszni, felnőtt korban apa-anya-gyerek családban élni. Mint annyi mást, ami a születésünkkor eldől, ezt aztán igazán jobban jár az, aki elfogadja, ezzel él, mintha a boldoggá nem tevő tévtan mellett köt ki az akaratlagos választás lehetőségéről. Nincs lehetőség nemileg mássá válni, ez nem terror, hanem biológia. Nő, aki sohasem szülhet, férfi, akinek sohasem lehet gyermeke, lehet ez egy jövőkép?

Rejtély számomra, h. akad orvos, nem kevés, aki ehhez segédkezet nyújt, normális ember, aki ebben az esetben jogokat emleget.

Az ember részben azzá születik, ami, részben a neveléssel és ön-neveléssel befolyásolható.

A tény az, hogy a kommunista rendszerben a pedofília nem volt előtérben. A férfi homoszexualitást büntették.
Sztálin elvtárs 1933-ban a 121-es törvénycikkellyel módosította a Szovjet Büntető Törvényt, így a homoszexuálisok öt évig terjedhető kényszermunkával kiegészített börtönbüntetésre lehettek ítélve. Ezt az elvtársak 1993-ig nem is vonták vissza.

Korábban a szüleiket vesztett gyerekek százezrei (bezprizornyie), a munkásparadicsom eredményeként, a testük áruba bocsátásával jutottak élelemhez, tüzelőhöz.

Schifferhez nem jutott el a hír, hogy játszótér kerítésére helyeztek erzekenyitő plakátokat.
Akkora erővel nyomulnak, erőszakosak, agresszívek, muszáj megállítani őket.
Legfeljebb feljelentésnek minket Brüsszelben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés