Harangozó Tamás szerint Molnár Gyula MSZP-s pályafutása véget ér

2021. június 12. 18:06
Molnár Gyula, ha nyer a 2022-es választáson, nem akarja elhagyni az MSZP-t – mondta a korábbi szocialista pártelnök az ATV híradójának, aki most DK-s színekben indul.

Amint arról korábban beszámoltunk, Molnár Gyula, aki 2002 és 2010 között a polgármestere, majd 2016 és 2018 között az MSZP elnöke volt, Újbudán indul a Demokratikus Koalíció jelöltjeként az előválasztáson.

A politikus az ATV Híradójának kijelentette: „valóban, 2022-ben, ha és amennyiben megnyerem az előválasztást, ha és amennyiben megnyerem a nagy választást, akkor a DK frakcióba fogok ülni”írja a HVG. Viszont arra a kérdésre, hogy ha 2022-ben tényleg beül a DK frakciójába, elhagyja-e az MSZP-t, Molnár Gyula nemmel válaszolt. 

Harangozó Tamás, az MSZP országgyűlési képviselője szerint viszont Molnár Gyula pályafutása véget ért az MSZP-ben: „Természetesen azzal, hogy egy másik párt színeiben és másik párt frakciójában kíván beülni, azzal egyben azt a döntést is meghozta, hogy egy másik párt színeiben is kíván politizálni a jövőben” – jelentette ki Harangozó.

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

 

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zuhanó repülőgépről a süllyedő hajóra...

Összefogáaááás!
Előválasztáaáás!

Egyébként halkan mondom, mintha ez az egész kezdené kiverni a biztosítékot a moslékellenzéki törzsközönségnél... az utóbbi napokban feltűnően nagy a habzás a hasonló fb-bejegyzéseknél... Jakab, telex, 444, akárhol...

Egyébként az MSZP menthetetlen helyzetét jelzi ez a nyilatkozat is... ha tényleg PÁRTKÉNT működne egy párt, egy ilyen bejelentés napján elindulna a gyors eljárás az adott tag azonnali kizárásáról.

De hát az MSZP-t már évek óta lábtörlőnek használja Fletó.

Majd a Gyurcsányi ad nekik néhány befutó helyet a listán. Az mszp-nek vége. Az a néhány ember még egy ciklust végigül a Parlamentben.
Úgy járnak, mint Újhelyi-egyedül lesznek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés