Szombathelyen a Jobbik Ungár Pétert támogatja

2021. június 11. 14:24
Ezen a fotón már szerepel Jakab Péter.

„Szombathelyen 2019-ben megtörtént a várva-várt váltás, el lehetett zavarni a várost addig vezető, teljességgel alkalmatlan fideszes bábokat”írja bejegyzésében Jakab Péter, melyben bejelenti: a Jobbik Ungár Pétert fogja támogatni a baloldali előválasztáson Szombathelyen. Indoklása szerint Ungár Péter „Hende Csabával is megküzdve az elmúlt egy évben mindent megtett azért, hogy válságkezelés címén a pártállam ne semmizze ki a várost és az itt élő embereket”.

Pénteki posztjában már feltűnt a pártelnök is. Ismeretes ugyanis, hogy csütörtökön, mikor kiderült, hogy a Jobbik beáll az MSZP-s Tóth Csaba mögé Zuglóban, Jakab Péter nem került közös képre a zuglói képviselővel. A döntés miatt kisebb csörte alakult ki Hadházy Ákos és Jakab Péter között.

Nyitókép: Facebook

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ungár: Ilyenkor nem szégyelled magadat?

Komolyan kérdezem.

Az a volt jegyző srác szimpatikusnak tűnt, akit az önkormányzatin indítottak. Vele mi a helyzet?

Ez a Hende nem százas. :(

Pedig az ilyen a Szombathely-féle kerületeket nyerni kellene.

Péter, ismertem az édesapját, nagyon szerettem.
Eddig nem volt a maga politikai fellépése ellen túl nagy kifogásom, fiatal ember. Most viszont van kifogásom. És nem azért, mert a "nácikkal" feküdt össze, hanem azért, mert a saját identitásukat megtagadó, embereket ezzel átverő szaralakokkal feküdt össze.
Ez azt jelenti, hogy maga ettől kezdve már csak ugyanolyan szarházi baloldali politikus lehet, mint a többi. Tényleg sajnálom! A továbbiakban nem szeretném követni, hogy mi történik magával, mert ugyanaz történik, mint a többi baloldali ÁVO-s csimotával.
Maga most csereszabatos lett velük!

:-(

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés