Arra kérjük a kormányt: hagyják békén a gyerekeinket

2021. június 11. 13:56

Szivárványcsaládokért Alapítvány
Facebook
Azt kérjük a kormánytól, hogy hagyják békében élni a magyar szivárványcsaládokat és a gyermekeiket.

„Sok-sok szülő tette le úgy a gyerekét aludni tegnap este Magyarországon, hogy elkeseredettséget, szomorúságot, tompa szorongást, vagy dühöt érzett. Ez az érzés ma reggelre sem csitult. Az ok: a legújabb kormánypárti javaslat, ami a magyar szivárványcsaládokat és a hazai LMBTQ-közösséget érinti.

Az indítványba jópár helyen beleírták, hogy a »homoszexualitás népszerűsítése« ellen született. Az elfogadása azonban lehetetlenné teheti az olyan felvilágosító órák megtartását, ahol a gyerekek beszélgethetnek és információkhoz juthatnak a szexuális kisebbségekről, az elfogadásról, a kirekesztés társadalmi következményeiről, az érintett gyerekek pedig megtudhatják, hogy nincsenek egyedül. Betiltanák az olyan mesekönyveket, mint a szivárványcsaládok hétköznapjait bemutató »Micsoda család!«, vagy a »Meseország mindenkié«. Tilos lenne az olyan társadalmi célú hirdetések közzététele is, mint »a család az család« kampányindító kisfilmje, amelyben szülők, szakértők és elismert kutatók válaszoltak a szivárványcsaládokkal kapcsolatos félreértésekre, tévedésekre.

»Hagyják békén a gyerekeinket« – ezt mondta a miniszterelnök tavaly októberben a Kossuth Rádióban, amikor a »Meseország mindenkié« című mesekönyvről kérdezték. A tervezett módosításokat is gyermekek védelmével indokolják. A Szivárványcsaládokért Alapítvány szerint a javaslat elfogadása nem megvédi a kisgyerekeket, hanem épp ellenkezőleg: valós kockázatokat jelent rájuk, különös tekintettel a szivárványcsaládokban élő gyerekekre, és a másságukra ráébredő fiatalokra. Ezért arra kérjük a kormányt: hagyják békén a gyerekeinket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pont ez a törpe kisebbség nem hagyja békén a gyerekeket.
Gondoljátok meg kire szavaztok 2022-ben!!!

Semmi magyar kormányzati "homofóbia" nem létezik: a kormány minden jogot megad, ami megadható, de következetesen védelmezi a természejogi álláspontot. Mi ebben a "homofób"? A Pride-lobbi szóhasználata is ideologikus, s képtelenek elviselni, ha valakik egy helyes antropológia nevében ellentmodanak nekik.

,, hagyják békében élni a magyar szivárványcsaládokat és a gyermekeiket,,

Honnan vannak a szivárványcsaládoknak saját gyermekeik?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés