Gréczy inkább markolássza a 2006-os lapokat

2021. június 10. 19:49

Kocsis Máté
Facebook
Hazugságvonatra ült fel Gréczy és egy Föld S. Péter nevű régi kommunista propagandagyáros.

„Ha Gréczy Zsolt inkább a korabeli lapokat markolászná gyakrabban, nem beszélne sokadjára ostobaságokat a 2006 őszén történt eseményekről.

A DK legalján található emberek egy ideje azt szajkózzák, hogy 2006 október 23-án az Astoriánál megemlékezők autókat gyújtottak fel, kirakatokat törtek be, és rátámadtak a békésen snóblizó karhatalmistákra. Erre a hazugságvonatra ült fel Gréczy és egy Föld S. Péter nevű régi kommunista propagandagyáros. Veretes gondolatmeneteikben a tényhamisításaik mellett cinikus hangnemben vették szájukra még az édesanyámat is. Tették ezt nyilván azért, mert ők a »legeurópaibb párt« hangadói. De ez a kisebbik gond, ez a saját szegénységi bizonyítványuk.

A nagyobbik gond a Gyurcsányt mentegető hazugságaikkal van. Gyurcsány ugyanis bűnös, és az is marad. Hiába gondolják ezek, hogy a 2006-os eseményeket majd sokan elfelejtik, vagy – a régi kommunista szabály szerint – a múltat majd végképp eltörölhetik. Nem fogják tudni, akárhányszor, akármilyen idegesen ismételgetik a hazugságaikat. Gumilövedék, lovasroham, füstgáz és vér. Ez Gyurcsány teljesítménye.

Gréczy Zsolt meg személyeskedhet, de talán jobban tenné, ha befejezné a hazudozást, és néha az akkori állami erőszakról szóló dokumentumokat is kézbe venné.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudja, mert Gréczinek állandóan foglalt a keze.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés