„Szabadságot Navalnijnak” – az a „bűnünk”, hogy ezt leírtuk

2021. június 9. 10:34

Szél Bernadett
Facebook
A fideszes külügy addig jut, hogy ránk küldi a rendőrséget.

„Levelet kaptam hála az égnek már megint, idézés, ha nem jövök körözés, meg előállítás, meg ilyen eszement dolgok vannak benne. De van egy kérdésem: ha az nekik “szabálysértés”, hogy lemosható festékkel írunk egy járdára, azt mégis minek nevezik, amit Rogán, Mészáros, Orbán meg az összes többi művel?!

Persze, nem az a bajuk, hogy írtunk, hanem az, AMIT írtunk: hogy a szolgalelkű, kínai gigahitelektől az üzbég krumplibizniszig utazó külügyminisztérium kritikát kapott tőlünk. Az urak rosszul lettek, mert leírtuk az orruk elé, amit egy magára valamit is adó magyar diplomáciának képviselnie kellene. „Szabadságot Navalnijnak” — az a „bűnünk”, hogy ezt leírtuk. Pedig ez a minimum. Navalnij most is egy orosz börtönben sínylődik, papíron azért, mert nem ment be a rendőrségre, mert éppen Németországban rakták össze egy kórházban, mert aki most bebörtönözte, előtte még megmérgezte novicsokkal is. Igazából pedig azért van börtönben, mert Putyin igazi ellenfele. Mi emellett az ember és vele együtt az igazság mellett állunk ki — és ez a helyes és elég nagy baj, hogy a fideszes külügy addig jut, hogy ránk küldi a rendőrséget.

Hadházy Ákos és Fekete-Győr András is nyilván hamarosan megkapja az idézést — akarhogy is, amit tettünk, helyesen tettük, a Fidesz meg tanulja meg méltósággal viselni a kritikát, ha már mindig jó érzékkel a rossz utat választja. Június 25-én lesz a kihallgatásom. Free Navalny! Le az elnyomással!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Navalníj már szabad volt. Miért ment vissza. Hülyébb mint politikai menekültek milliói.

@Mia szösz
Nem sok a 800 milliós állami támogatás, mert ez egy filmtrilógia lesz.

1. ELKXRTUK (Gyurcsány Ferenc)
2. MEGKXRTUK (Borkai Zsolt)
3. MEGKXRTAK (Szájer József)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés