Van-e emberi mivolta egy kolostordisznónak?

2021. június 8. 13:00

Apáti Bence
Magyar Nemzet
Erről a leginkább Szabó Tímeát lehetne megkérdezni.

„Erről a leginkább Szabó Tímeát lehetne megkérdezni, mert mintha éppen az ő becses ingerküszöbét tesztelték volna saját Fudan-ellenes tüntetőtársai. Vagy a saját fröcsögő propagandamunkásai – hogy az ő mások ellen kiötlött szókapcsolatával most a saját elvbarátait írjuk körül.

Íme a kép, amely tökéletes kórképe a jelenlegi ellenzéknek.

„Pörköltszaftos tolvaj kolostordisznó” – írta a szombati tüntetésen az ismeretlen, O1G-díjas költő.

Írta, nyilván vicsorgott, meg kajánul vigyorgott is a művelet közben – rém randa lehetett –, nagyot akart mondani, akkorát, hogy a nagy összejövetelen minél többen csapkodják a hátát, és elismerjék, hogy jól odaszúrt ennek a mocskos Orbánnak. Ennek a diktátornak.

Azért éberség, elvtársak – tehették hozzá már a helyszínen néhányan –, ravasz egy zsarnok ez, hiszen olyan diktatúrát működtet, ahol a legnagyobb békében és nyugalomban lehet szidni őt is és a rohadt rendszerét! Nem jönnek a símaszkos, viperás rohamrendőrök, lovasroham, gumilövedék sincs, de még vízágyúkat sem lehet látni. De ez csak trükk, úgyhogy éberség, elvtársak, nehogy a végén ráfázzunk!

Mondták minden bizonnyal a lapogatók, akik ugyan nem tudták, mit is jelenthet pontosan ez a rejtélyesen hangzó kolostordisznó (talán a Karmelita kolostorra utalhat?), meg kissé össze is voltak zavarodva a pörköltszaft szó láttán (hiszen mióta kiderült Jakab Péter eddig ügyesen eltitkolt parizerfétise, azóta a körúton belül már nem ciki egyszerű, magyaros ételeket fogyasztani), de azért elismerően lapogattak.

Meg méltatlankodtak egy sort a közbeszéd romló állapota miatt. Pont úgy, mint Kabul szúrós rózsája, Szabó Tímea, aki nagyban perelte lapunkat egy maró gúnnyal, elvi éllel megfogalmazott tárca miatt, amelyben bizony Isten nagy állatkertjének az egyik kisebb példányához lett hasonlítva. Az O1G-koalíció mérges nagyasszonya azóta sem tudja túltenni magát a dolgon, legutóbb például ezt írta:

„Az írás még a megszokott fideszes tempóhoz képest is túlment minden korábbi gyűlölködésen: a legsötétebb náci időket idéző anyag volt ez, amelyben a gyáva, álnéven fröcsögő propagandamunkás igyekezett a cikkben minden emberi mivoltomtól megfosztani, és olyan állatokhoz hasonlítani (kullancs, baktérium), amelyeket az 1940-es években Hitler és társai használtak előszeretettel a kiirtandó faj leírására.”

Nyitókép: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 128 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez jó, "rém" és "randa" :) És valóban az. Én már kinevettem magam rajta szombaton, ahogy ez az idősödő nő óvodásnak képzeli magát a világoskék csatocskáival a hajában.
De valóban rémronda is szegénykém, Na meg egy alpárirém, mint Szabó Tímea.

"Írta, nyilván vicsorgott, meg kajánul vigyorgott is a művelet közben – rém randa lehetett –, nagyot akart mondani,"

Bence arról beszél, hogy miközben diktátoroztok, olyan táblát vihet egy tüntető, - több tüntető - ami miatt egy diktatúrában simán kiemelnék a tüntetők közül és...a többit a fantáziádra bízom.

Nem homár. Hiszen akkor egy perverz, degenerált libsi lenne, mint te. És Bence nagyon nem olyan, mint te.

Jaja, az olyanoknak írta, mint te.

Ajánlok egy kocsmát, ahol várnak a hasonszőrű haverjaid, koma. X

Unlak már benneteket provokátorok. Te is menj gyorsan a komád után. X

Azt pl. én sem olvastam, amit Szabóra írtak, de ezt a táblát, több millióan.

Hol van a szép beszéded? Hol? Hol? Hol?
Én például több százezres keresztény testvéremmel jún. 5-én 17 órakor egy világméretű Szentség imádásban vettem részt.

Szervezd meg! :)

Ha aktuális lesz, lesz Béke menet. Most páholyból nézzük, ahogy nyírják egymást, persze mi sem tétlenkedünk, a maradékkal pedig mi végzünk.

Én csak akkor hinnék a szavadnak, ha nyilvánosan a Kossuth téren megennéd a saját szarodat és mosolyognál hozzá.
És még, ha kétségek merülnének fel az őszinteségeddel kapcsolatban, a Szabó Tímeáét is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés