Mátészalkára látogatott Jamie Lee Curtis

2021. június 6. 18:01
A színésznő a polgármester meghívására érkezett nagyszülei egykori lakóhelyére.

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya. A színésznő Hanusi Péter polgármester meghívására magánlátogatásra érkezett a szatmári régió fővárosába, ahonnan nagyszülei annak idején az Amerikai Egyesült Államokba emigráltak – közölte Mátészalka önkormányzata vasárnap az MTI-vel. 

A közleményben felidézik, hogy Jamie Lee Curtis édesapja, Tony Curtis többször is járt a városban. Személyes relikviáiból kiállítást rendeztek be Mátészalkán, amelyet a nagyközönség június 26-án, a Múzeumok éjszakáján tekinthet majd meg, emellett a színészlegendáról kávézót is elneveztek. Jamie Lee Curtis, aki jelenleg Magyarországon forgat a Borderlands produkció egyik főszereplőjeként, vasárnapi látogatásakor ezeket a helyszíneket is felkereste, valamint látogatást tett a helyi zsinagógában – írják. 

A polgármester a Facebookon is beszámolt be a történtekről. A bejegyzésre kattintva megnézheti a hollywoodi színésznő látogatásáról készült képeket.

(MTI)

Borítókép: Jamie Lee Curtis és Hanusi Péter polgármester Mátészalkán, Mátészalka Város Önkormányzata Facebook-oldal

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon szimpatikus hölgy.

Bírtam. A Fierce Creatures (Fészkes fenevadak) és A hal neve Vanda (A Fish Called Vanda) a kedvenceim közé tartozik.

Akár igen, akár nem - szerintem nem mondott ilyet a polgi - remélhetőleg a CNN-en nem azt fogjuk hallani Curtistól, hogy Magyarországon kibírhatatlan a diktatúra, a rasszizmus és az antiszemitizmus...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés