Méltatlan és aljas az ATV műsora

2021. május 30. 13:55

dr. Sándor Zsuzsa
Facebook
Az Ötök mintha arra esküdtek volna fel, hogy beteszik a szappanos deszkát az egyesült ellenzék feneke alá, hadd csússzanak minél mélyebbre.

„Mire hajt az ATV?

Alacsony a vérnyomásom, ezért aztán hétről hétre megnézem az ATV »5« című műsorát. A vérnyomásom fel is megy rendesen, de egyre kevésbé értem, mit akar elérni ezzel a műsorral az ATV? A vendégek között egyre gyakrabban jelenik meg Vona Gábor, de még ő is jobban elviselhető, mint az egész társaságot túlharsogó Puzsér Róbert. Egyre inkább az az érzésem, hogy azért készítik ezt a műsort, hogy minél jobban betegyenek az ellenzéknek.

Legutóbb Puzsér hosszú perceken át foglalkozott azzal, hogy Karácsony Gergely egy notórius hazudozó, szinte mind egyetértettek abban, hogy le van zsugázva, hogy Karácsony legyen a közös miniszterelnök, hogy már nincsenek is önálló pártok. Arról persze egyikük sem beszélt, hogy az ellenzéki pártokat a Fidesz kényszerítette bele ebbe az összefogásba, erre még az általam – eddig kedvelt – Zoltán Ceglédi sem vesztegetett egyetlen szót sem, holott tőle minimum ez elvárható lenne, ha objektív politológusnak tartja magát. Komolyan mondom, ha ezt a műsort a Hír TV-ben, vagy a Bayer show-ban látnám, nem is lepődnék meg. Azt meg végképp nem értem, hogy mitől lett egyszerre – mit ad isten épp a választások közeledtével – Puzsér az ATV felkapott embere.

Az egész társaság – talán az egy Konok Péter meg az egyszer-kétszer meghívott Ónodi Molnár Dóra kivételével – mintha arra esküdött volna fel, hogy beteszi a szappansos deszkát az egyesül ellenzék feneke alá, hadd csússzanak minél mélyebbre. Mindehhez remek segítséget nyújt az amúgy egy ilyen műsor vezetésére nem igazán alkalmas Lampé Ágnes. Persze, mondhatjátok, hogy minek nézem, de mert »infomániás« vagyok, nézem azt is, ami feldühít. Különösen egy olyan adón, amitől – minden hátsó, Fideszhez fűződő kapcsolat ismerete ellenére – méltatlan és aljas ez a műsor.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 197 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mit kenyszeritett rajuk a Fidesz?
Abszolut semmit.
Ha a regi szisztema marad, azt hazudtak volna, soha nem fognak ossze. Hogy a Jobbikkal, hogy a DK-val? Hat ők soha!
Ahogyan az SZDSZ is azt hazudta anno, az MSZP-vel nem, veluk tenyleg nem, aztan megis osszeborultak.
Az uj szisztema csak annyit tett, hogy elore kell szint vallani, nem a valasztasok utan tudjuk meg, hogy a hatalomert barkivel, barmikor, barhogy, barmennyiert.

Zsuzsa néni szerint nem mondhatnak semmi olyat, amivel az ellenzéket kritizálják! Zsuzsa néni meg akarja szüntetni a szólásszabadságot!

Pedig eddig ugy tudtuk, hogy a tehetseges ujsagirok, musorvezetok, politologusok, muveszek, humor nagyagyuk mind odaat vannak, jol kommunikalnak, aztan most mit hallunk? Hat megsem elegedettek a t. balodaliak?
Meg egy Jobbikot is kaptak, aztan megsem szalad az a szeker?

LOL

Van egy darab műsor az ATV-ben, ahol nem a szokásos, UNÁSIG ismert fröccsöntött hisztero-ballib propaganda megy...

... és máris megy a sivalkodás és őrjöngés. A fatvát is kimondanák Puzsérra, Hontra, Ceglédire...
Csak a mondanivalójuk TARTALMÁVAL nem nagyon akarnak vitatkozni...

Sándor Zsuzsa kétségbeesik, mert van olyan nem-kormányközeli TV, ahol kimondják azt, ami a legsúlyosabb TABU az ellenzék körében: ez az "összefogás" életképtelen, tele van hazugságokkal, csak propaganda tarthatja össze őket, nem az, hogy jobbak lennének.

Dr. Sándor Zsuzsa a létező szocializmusban szocializálódott.

1971-től tizenhét éven át ügyészként, majd húsz éven keresztül bíróként dolgozott. Lehet, hogy bíróként érzékenyítve lett.
A HAZAI SOROS-BIRODALOM ZÁSZLÓSHAJÓJÁNAK SZÁMÍTÓ HELSINKI BIZOTTSÁG TÖBB SZÁZ BÍRÓ ÉS IGAZSÁGÜGYI ALKALMAZOTT SZÁMÁRA TARTOTT ÚGYNEVEZETT „ÉRZÉKENYÍTŐ” TRÉNINGEKET AZ ELMÚLT ÉVEKBEN.

kedves Schiffer, nemreg szamonkerted miert is nincs meg Fleto bortonben. Na itt a valasz. Azert mert ilyenekbol all a biroi kar.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés