A DK házi filozófusa „seggbe durrantatná” Semjént

2021. május 28. 16:00
Gábor György nagyon kiakadt attól, ahogy a miniszterelnök-helyettes az állami és egyházi iskolák összehasonlításáról beszélt.

Gábor György sajátos ívű bejegyzést tett a Facebook-oldalán. A vallásfilozófus – aki egyben a Demokratikus Koalíció szellemi műhelyének oszlopos tagja – pár sor alatt eljutott Gullivertől Semjén Zsolt söréttel megszórt fenekéig.

Szeretné, ha a KDNP elnökét – őt idézzük – seggbe durrantaná egy szarvas, vaddisznó, fácán vagy egy szalonka, mert a miniszterelnök-helyettes egy sportközpont átadási ünnepén arról beszélt, hogy az állami iskolák alacsonyabb minőséget képviselnek, mint az egyházi iskolák.

„Akkor vegyük most elő mi azt a távcsövet”

„Semjén ugyanakkor elfelejtette megemlíteni, hogy az egyházi iskolák normatív támogatása akár a négyszerese is lehet az államiaknak, ami rögtön egy szögesen ellentétes látványt kínálhatna Semjénnek, ha a szociológusi diplomájáért egykor valóban megdolgozott volna, s nem innen-onnan összeollózott szövegekből és hivatkozások nélküli „vendégtextusokból” csapta volna össze az egészet, félrevezetve és becsapva az egyetemet, az oktatókat, a bírálókat, a hazai tudományos világot és közéletet. Miként most sem tekintett bele a látcső másik végibe, s csak a félrevezető, hazug és hamis tájékoztatás és a politikai manipuláció állt a szándékában – fogalmaz Gábor György.

Majd azt javasolja Gyurcsányék házi filozófusa, hogy „akkor vegyük most elő mi azt a távcsövet, s legalább képzeletben nézzünk bele a másik végibe. Mit látunk? Hát azt, hogy ha a szarvas, a vaddisznó, a fácán és a szalonka tudna és akarna lőni a vadászra,

úgy seggbe durrantaná Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesi fővadászt, hogy attól koldulna!”

Végül felteszi a kérdést, hogy „ugye akkor azért jobban örülnénk a vadászati világkiállításnak, ha a kiállítás fő attrakciója Semjén söréttel megpörkölt ülepe lenne?”

Fotó: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszédet mond Széchenyi Zsigmond vadász, író mellszobrának avatásán a balatongyöröki mólónál 2020. július 17-én. A szobor Orr Lajos alkotása.MTI/Varga György

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ausztráliában háromféle iskola van. Erősorrendben: magán, katolikus és állami.
Ezeket minden nap összehasonlítják. Nincs hülye Gáboruk, aki ezen kiakadna.

Mi a gond ezzel. A pasas a saját értelmi és érzelmi képességeinek megfelelő dolgot írt.
Eddig is tudtuk, hogy komoly gondja van ennek a gáborgyörgynek.
Ráadásul a DK-t is szereti.
:-(

Az ilyen Gábor György-féle Szamuelykkel csak egy köpés erejéig szabad foglalkozni.
De azt is csak jelzésszerűen, fékezetten.
Nem éri meg a több nyálat.

Annak idején egy megyei főmszmpés szerette volna beíratni fiacskáját Pannonhalmára, de sajnálattal közölték vele, hogy az engedélyezett létszám már betelt.
-Elintézem, hogy növeljék meg eggyel azt a létszámot.
-Ha még egy osztályt indíthatunk, felvesszük a fiát.

Ezt most humornak szántad? Érdekes nem tudtam nevetni.
Én viszont látok egy gyűlölködő zsidó embert, aki lövöldözne egy keresztény emberre, csak azért, mert az keresztény ember és Viktor miniszterelnök helyettese.

Borul az agyad, Gábor! Gyurcsány csicska lettél és reméljük jövőre Gyurcsány árva.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés