Nehezen viseli Orbán Viktor, hogy teljesen eljelentéktelenedett

2021. május 27. 15:00

Fekete-Győr András
Facebook
2022 után maximum egy eljelentéktelenedő, korrupt ellenzéki párt elnöke lesz.

„Nehezen viseli Orbán Viktor, hogy a Néppártból való kiszorítása után teljesen eljelentéktelenedett az európai politikában: az európai vezetők már sokkal inkább a keleti diktatúrák trójai falovát, mint Magyarország miniszterelnökét látják benne.

Lassan már naponta vétóznak meg Kína vagy Oroszország elleni közös uniós kiállásokat és más kereskedelmi megállapodásokat, a Tanács ülésein pedig sokáig Orbán Viktor volt a belarusz diktátor érdekeinek fő képviselője. Ez tudatos stratégia: így, hogy már a legkevésbé sem veszik komolyan, inkább megpróbálja szétverni az Európai Uniót. Ezért vétózik meg mindent, és ezért barátkozik a gyakran orosz pénzből finanszírozott európai szélsőjobboldali pártokkal.

Ma éppen a spanyol szélsőjobb, a VOX párt elnökével egyeztetett, így üzenve meg az európai vezetőknek: bármire képes, hogy újra fontosnak érezhesse magát. Ha kell, az európai demokrácia alapjait kikezdő külföldi pártokkal is kész szövetségre lépni. A VOX egyébként az a párt, amely az Európai Parlamentben többek közt a külhoni magyarok támogatásáról szóló Minority Safepack javaslat ellen szavazott. Spanyolországban pedig egyedül nem szavazta a pártokon átívelő, nők elleni erőszakot elítélő állásfoglalást. Ilyen barátai vannak a miniszterelnöknek, és ilyen párt elnökével találkozott a tárgyaláson részt vevő »családokért felelős« Novák Katalin államtitkár is.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 221 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Es te hogy viseled el azt, hogy sohasem voltal jelentos?
Es ahogyan kinez a dolog, ahogyan a szenad all, soha nem is leszel az. Egy alomgyilkos, na, az mar vagy. Elloptad a magyaroknak azt az álmát, hogy olimpiat rendezhessenek.
Na, hess Gyurcsanyhoz, hatha maradt egy kis parizsi, egy kis Unicum!

Mi van Fegyőr? Ennyire nem ismered Orbánt és a magyar választópolgárokat? Egy ócska vajákos tenyérjósló szintjén vergődsz Fegyőr!

A pofátlan Fegyőr a maga stupid szemléletét kéri számon Orbánon. Még mindig nem érti, hogy Orbán originális politikus, ő pedig legjobb esetben egy közepes tucatpolitikus.

Ezek tényleg nem komplettek.

Harmadik kétharmados kormányzás zsinórban, nemzetközi szinten is gyakorlatilaf példálan 40-50%-os támogatottság vagy 15-20 éve folyamatosan, jelenleg is jó esély van a negyedszeri győzelemre (egy abszolút példátlan pandémia és abból fakadó gazdasági visszaesés közepette, egy totálisan összeborult ellenzékkel szemben is) = "teljesen eljelentéktelenedett"

Ezek tényleg nem komplettek.

Akkor miért sajnálkoztál, csodálkoztál, hogy nem ő ült le veled vitázni, hanem Orbán Balázs? He?

Neked semmi önismereted sincs. Nem veszed észre, hogy egy jelentéktelen kis pont vagy? Akkor radírozz ki Orbán Viktor, amikor csak akar. :)))

Bármennyire is fáj ez neked, de majd 2022 tavaszán a választók eldöntik, hogy ez csak büfögés volt-e, vagy valami annál komolyabb.

Szeretnél olyan jelentéktelen lenni, mint Orbán, igaz-e?

Fekete-Győr András: Szeretem a moslékot!

Nemtudomka buta.

Vajon ki a balfasz? Aki elfogadja, vagy aki nem fogadja el a más véleményét????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés