Rákay: Végre tényleg látszik a fény az alagút végén

2021. május 24. 11:07
Fogcsikorgatva ugyan, de végigcsináltuk a mögöttünk hagyott, igen kemény évet! Köszönet és hála minden magyarnak! – írta a kommunikációs szakember.

„Vannak pillanatok, amikor nem kell szerénykednünk, és ez most egy ilyen alkalom. Amikor büszkén kimondhatjuk, hogy az oltások terén bizony a világ élvonalába tartozunk, s ennek köszönhetően Magyarországon előbb indulhat újra az élet, mint a világ legtöbb országában” – írta közösségi oldalán megosztott videójához a kommunikációs szakember. Rákay Philip hangsúlyozta: „Ez persze nem valamiféle szerencse, vagy a sors ajándéka...” Hozzátette: „fogcsikorgatva ugyan, de végigcsináltuk a mögöttünk hagyott, igen kemény évet! Köszönet és hála minden magyarnak!”

A műsorvezető felhívta rá a figyelmet, hogy a szomszédos országokban még javában érvényben vannak a szigorú korlátozások, ami ellen esetenként hatalmas tömegtüntetéseket is tartottak. Ezzel szemben Magyarországon „végre tényleg látszik a fény az alagút végén” – mondta Rákay.

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rákay a Párt megmondó embere, akire hallgatnak a hívek.
Az a legfontosabb a Párt számára, hogy Rákay elvtárs meg tudja szólítani a zembereket a közösségi médiában, mert a Párt is halad a korral.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés