Most épp Szabó Tímea frakcióvezető „Kaletázik”

2021. május 23. 19:54

Kocsis Máté
Facebook
Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt.

„Most épp Szabó Tímea frakcióvezető „Kaletázik”. Régóta próbálják a liberálisok így-úgy a kormánypártokra tolni ezt a minősíthetetlen alakot, de akkor tisztázzuk: Kaleta Gábor első perctől az utolsóig végig szolgálta a teljes Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányt. 2010-ben az új kabinet megörökölte, mint karrierdiplomatát. Ez az ember nem a mi szégyenünk, hanem mindenkié, mert súlyosbító körülmény, hogy beteg hajlamaival külföldön járatta le a hazánkat. Az enyhe büntetése kapcsán pedig tessenek a bírósághoz fordulni.

Tavaly világossá tettem a Kaletához való viszonyunkat, aki ezt nem érti, az vagy hülye, vagy direkt magyarázza félre.

A győri pedofil ügye pedig arra világít rá, hogy a probléma nagyon is valós. A beteg pedofil azonnal elvesztette minden közéleti tisztségét, a többi a bíróság dolga. A mi közösségünkben legalább vannak következmények, szemben a ballibekkel, akik felhőtlenül kokainozhatnak, zsidólistázhatnak, Judapestezhetnek, kamuvideózhatnak. Ja, és ki ne derüljön hány pedofiljuk van a holdudvarukban!

A pedofilellenes törvénycsomag kellő súllyal kezeli majd ezt az undorító problémát, elég, ha a balosok megszavazzák majd a parlamentben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem barátom, a fidesz kormány nem rugdos ki automatikusan embereket. Alföldi megbízatása is lejárt és nektek az volt a bajotok, hogy az új pályáztatásnál nem ő nyert.
Sajnos rengeteg szabotőrt hagy meg a fidesz, mert ti sokkal jobban gyűlöltök minket, mint mi benneteket. (Ezt sem én mondtam!)

Ez így van! De ne egyszer kell ezt elmondani-leírni, hanem anyiszor, ahányszor egy ellenzéki "kaletázik". Az ellenzéki módszer éppen a harsogó propagandában van, ahogy a Fideszre akarnak ráégetni hazugságokat. Nagyon nagy lemaradás van a védekezésünkben!

A véleményed még nem tény.
Én egy csalóról gyanítom, hogy el lehetett volna kapni vagyonosodási vizsgálattal, mert a bevallásában a bevételek és a kiadások rovat, csak az ismert vagyonánál durva eltérést mutattak. Azt sem tette meg a fidesz. Ez Boldvai emeszpés képviselő volt. A miérteknek is biztosan megvan az oka, de az biztos, van egy tekintélyes társadalmi réteg, akinél az irigységet be lehet fogni a vitorlákba. A valóságban azonban nem történik semmi, csak a hozzád hasonló alja emberek ugranak be a lopás vádakra, de történni nem fog semmi... vagy ha fog, az nyugati agresszióra... de ti aķkor aljas kollaboránsok lesztek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés