Orbán Balázs: A magyarok többször szavaztak a régi baloldali rezsim ellen

2021. május 17. 13:27
Az államtitkár szerint az előválasztáson mindenkinek, így Karácsony Gergelynek, az „egy százalékos Párbeszéd” jelöltjének is megvan a szerepe.

Orbán Balázs hétfői parlamenti felszólalásában beszélt arról, hogy a baloldal „már szavak szintjén sem foglalkozik az emberek mindennapi problémáival”, helyette az „előválasztásnak nevezett  showműsorral vannak elfoglalva, melyet Gyurcsány Ferenc rendezett”.

A Miniszterelnökség államtitkára úgy fogalmazott: ebben a műsorban mindenkinek, így Karácsony Gergelynek, az „1 százalékos Párbeszéd” jelöltjének is megvan a szerepe.

Szlogent is választott: 99 százalék Gyurcsány, 1 százalék Karácsony.”

– fogalmazott Orbán Balázs.

Az államtitkár emlékeztetett: Karácsony Gergely 2002 és 2010 között komoly államigazgatási pozíciót foglalt el, a Miniszterelnök Hivatal politikai tanácsadójaként, most pedig Budapest főpolgármestereként a korábbi baloldali kormányok számos emberét foglalkoztatja.

Orbán Balázs szerint Karácsony Gergellyel kapcsolatosan nem az a probléma, hogy nem beszél angolul, hanem az, hogy nincs nyelvvizsgája, és tudományos fokozata sem. „Nem mondott igazat” – összegezte

A magyarok többször szavaztak ez ellen a régi rezsim ellen”

– szögezte le az államtitkár, hozzátéve: a magyarok továbbra is bértámogatást, családtámogatást, adócsökkentést és erős magyar érdekképviseletet akarnak.

Nyitókép: Facebook

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Fiúk!! Addig rugóztok Karácsonyon, hogy végül ő lesz a befutó.
Merthogy ugye nincs rossz reklám, csak reklám.
Csak gondoltam szólok...

Válaszok:
ThunderDan | 2021. május 17. 15:12

Komcsi a te kedves jó édesapád, szép szőke herceg.
A számokra pedig majd jövő májusban térjünk vissza.

1. Rég eldöntött tény, hogy KamuGeri lesz a Gyurcsány-lista vezetője. A koreográfia már működésben van.

2. Mi annyit rugózunk a moslékellenzék kormányfő-jelöltjén, amennyit akarunk. Sokkal súlyosabb kérdés, hogy Budapest főváros főpolgármestere miként vállalhatta magára azt, hogy 11 teljes hónapon át mindenen RUGÓZZON - csak a törvényben megszabott főpolgármesteri feladatain nem...

Akár mennyire is fáj ez neked, de arról, hogy ki lesz a következő miniszterelnök, a választók fognak dönteni és nem a hozzád hasonló fanatikus Fidesz rajongók.
Az élet már csak így működik...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés