Karácsony Gergely nem tudja, mit csinálna jobban Orbán Viktornál

2021. május 17. 19:26
Karácsony Gergely válaszadás nélkül ment tovább, amikor azt kérdezték tőle: mit csinálna jobban Orbán Viktornál. Az angolul feltett kérdés megválaszolása helyett beszállt autójába.

Karácsony Gergely megint nem válaszolt a neki angolul feltett kérdésekre, melyekben Csapó Harold Gábor többek között azt firtatta, hogy vajon mit tudna jobban csinálni Orbán Viktornál. A főpolgármester újfent válaszadás nélkül szállt be a sofőr által vezetett járműbe, miután Karácsony Gergely vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Karácsony Gergelyt korábban Szijjártó Péter segítette ki egy találkozón, amikor egy dél-koreai diplomata szeretett volna csevegni Budapest főpolgármesterével. Karácsony Gergely Bohár Dániel angolul feltett kérdéseire sem volt hajlandó válaszolni. 


Karácsony Gergely a Magyar Nemzet kérdésére vasárnap erősítette meg, hogy korábbi, középfokú nyelvvizsgával kapcsolatos sejtetésével szemben mindössze az ELTE Bölcsészettudományi Kar – azóta már megszűnt – idegen nyelvi lektorátusán kapott igazolást arról, hogy angol nyelven beszél, de továbbiakat nem árult el a kérdéses igazolással kapcsolatban, és nem állította már azt sem, hogy doktori fokozata lenne.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Összesen 216 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dőlnek ki az csontvázak kis-Karácsony életrajzi szekrényéből...

Kampány van. Ütni kell, amíg mozog.

Ezt is megnézhetné az angol nyelvű média:
https://www.origo.hu/itthon/20..

Úgy tűnik, a párbeszédben több gond is van:
https://pestisracok.hu/iden-va..

OV nagyon okosan nem használja az okostelefobt és a számítástechnikát:-)))))

Jól szórakozunk:-)))
Gyurcsány előírja Gergőnek, hogy induljon az előválasztáson, aztán a dk azonnal szétmarja a Gergőt.
A momentum szerint sem jó a Gergő. Szegény Gergőt már átvágta a Gyurcsány, amikor ráindította a KO-t, pedig nem így szólt az egyezség.
Gergő felvállalta a box zsák szerepet, ezt be kell látni.

Nem érted a lényeget: az ellenzék korrupció-mentesnek állítja magát, holott már kis-Karácsony viselt dolgaiból is kiderült, nem így van. Minden nap "korrupcióznak", állítva, ők különbek. Nem azok. És kormányozni nem tudnak, a Fegyenc-féle csődtömeg emberei sorakoztak fel 2022-re!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés