Angolul kérdezték Karácsonyt, elfutott

2021. május 12. 17:04

A biztonsági őrök tartották távol a főpolgármestertől a Pesti TV riporterét.

2021. május 12. 17:04
null

Karácsony Gergely újfent kitért a válaszadás elől, amikor Bohár Dániel, a Pesti TV riportere igyekezett – ezúttal angol nyelven – feltenni kérdéseket Budapest jelenlegi főpolgármesterének, és leendő baloldali miniszterelnök-jelöltjének. Sajnálatos módon nem járt sikerrel. „Szórí” – mondta neki a Városháza biztonsági szolgálatának egyik készséges munkatársa.

A videót ide kattintva nézheti meg.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2021. május 13. 14:20
Hogy cikizték a zindexen a 2010-es évek elején azt a nőszemélyt, aki a mittudoménmelyik állami hivatalt vezette, és a jóságos andré goodfriend angolul csuklóztatta (mert egy nagykövetnek ugye az a feladata, hogy a fogadó ország állami hivatalait monitorozza, na meg hogy a lipcsi ellenzék szekerét legalább ennyivel megtolja.) Kíváncsi vagyok, az amerikai nagykövet most oda fog-e menni karácsonyhoz egy kicsit angolul bájcsevegni.
nyugalom
2021. május 13. 10:31
Elgondolkodtató, hogy a moslék összefogasnak ilyen alakokra fusssssa! Maguk előtt toljak a bukasra született sunyi csaló! Nem mintha jobb lenne klariferi, a zsidó apró gyilkos unokaja! Szegyen a magyaroknak!
Ruda
2021. május 13. 10:06
Ha egy kereskedelemmel foglalkozó cégben megkívánják az alkalmazottak nyelvtudását, akkor egy ország vezetésére jelentkező személynél ez evidencia. De egy városvezetőnél is!
GéKI
2021. május 13. 09:52
Annak idején - van aki még emlékszik talán - a NAV - elnökét ( Vida Ildikót ) ekézte a baloldal, ugyan csak a hiányos angolja miatt! Pedig lehet, hogy neki sokkal kevésbé volt fontos, mint egy miniszterelnök ( jelölt - jelölt ) nek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!