Orbán mondott valamit a disznósajtról

2021. május 16. 21:40

Diétás Magyar Múzsa
Facebook
Most egyes ismerőseim mindenkit leparasztoznak, akiknek köze van a disznósajthoz, mások (pl. Lattmann doktor) je suis disznósajt felkiáltással védik ezt az ételt.

„Orbán mondott valamit a disznósajtról, ami miatt most egyes ismerőseim mindenkit leparasztoznak, akiknek köze van a disznósajthoz, mások (pl. Lattmann doktor) je suis disznósajt felkiáltással védik ezt az ételt. Szóval a klasszikus »az értelmiség kárál valami Orbán-beszólás miatt« szituáció van.

Én azt szeretném kérdezni a tisztelt olvasótábortól, hogy hol lehet Budapesten vagy vonzáskörzetében rendes disznósajtot kapni?

Rendes disznósajt: nem úgy néz ki, hogy háromnegyed ez a vöröses húspép, amelyben mutatóban van egy-két húsdarab, hanem rendesen arról van szó, hogy a kevésbé kívánatos sertésalkatrészeket töltötték akár gyomorba, akár műbélbe. Nincs benne továbbá fokhagymapor, amelytől az embernek még a jövő ilyenkor levágott lábkörme is fokhagymaszagú lesz. Esetleg valamiféle fűszerezést is tartalmaz.

Sajnos a kereskedelemben kapható disznósajtok fokhagymaporos, hús (bőr, fül, ánusz, herezacskó) darálékkal felütött, élvezhetetlen szarok. Sajnos bevándorlók nem foglalkoznak vele, vallási okokból Pedig jó lenne, sokáig pl. a Bajcsyn, a Titiz étteremben volt a legjobb, nem otthoni madártej kapható.

Szóval aki tudja, hol van rendes disznósajt, ossza meg az információt. mRNS vakcinát ugyanis úgy tűnik már könnyebb kapni, mint rendes disznósajtot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt tudsz finom disznósajtot rendelni, na meg egyéb disznóságokat is.

https://kurucz.eu/termekek

El kell jönni Magyarországra, ki kell menni a piacokra, körül kell nézni a kisebb hentes boltokban is.
Ha a hét minden napján nem is, de minden finomsághoz hozzá lehet jutni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés