A kínai kommunisták teljesen behálózták Orbánt

2021. május 14. 16:23

Fekete-Győr András
Facebook
Egy év múlva nemcsak Orbán Viktort kell nyugdíjba küldenünk, hanem a kínai befolyástól is meg kell szabadítanunk az országot.

„A Kínai Kommunista Párt teljesen behálózta Orbán Viktort és a magyar kormányt: a Direkt36 cikkéből kiderül, hogy már 2019-ben eldőlt, hogy a Diákváros területén épül meg a Fudan egyetem budapesti kampusza, mert „a kínaiaknak több lehetséges helyszín közül a Diákváros területe tetszett meg a leginkább”.

És persze a kínaiak sem egyszerű felsőoktatási projektként kezelik a Fudant, a kampusz építésére ugyanis ugyanolyan kiemelt projektként tekintenek, mint a Kínai Kommunista Párt gazdasági befolyását növelő Budapest-Belgrád vasútvonalra. Ez lett a magát egyszer antikommunistának tartó Orbán Viktorból: a Kínai Kommunista Pártnak csak csettintenie kell, és máris feláldozza több mint tízezer magyar diák lakhatását.

Egy év múlva nem csak Orbán Viktort kell nyugdíjba küldenünk – hanem a kínai befolyástól is meg kell szabadítanunk az országot. Hogy helyette végre tényleg felépíthessünk egy szabad, nyugati Magyarországot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 98 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meg Gyurcsányt:
"Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 2005 szeptemberében kínai hivatalos látogatásán első magyar kormányfőként kereste fel Hongkongot. Főleg gazdasági kérdésekről tárgyalt Ceng Csing-hung kínai alelnökkel, Ven Csia-pao miniszterelnökkel és a Kínai Fejlesztési Bank elnökével.31

Két évvel később, 2007 szeptemberében kezdődött az addigi legnagyobb gazdasági, idegenforgalmi és kulturális magyar megjelenés a kelet-ázsiai országban, a Magyar Évad Kínában. A 2008 tavaszáig tartó rendezvénysorozatot Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nyitotta meg, aki négynapos látogatása során első magyar kormányfőként Sanghajba is ellátogatott.32"

Na, most föltették a kínai lemezt.

Nekem is a napokban jutott eszembe ez a film. Érdemes megnézni.

"...nagyon kiváncsi lennék arra miképpen jönnek rá arra, hogy Kínával nem érdemes rosszban lenni."

Hát úgy, hogy nem csinálnának semmit a Fundannal. Teljesen mindegy, hogy mit mondanak, itt egyértelműen a pénz dönt.

Feriék is pacsiztak Putyinnal, mikor kormányon voltak, most meg fújnak rájuk. Egyszerűen érzik, (talán rosszul), hogy gyakorlatilag nincs tétje annak, hogy ellenzékből mit mondanak.

Egy politikai vezetés igényével fellépő 'politikus' komolyabban fogalmazzon.

Esetleg a Kínától a Hudanra és a Belgrád-Budapest vasútvonalra felvett 1000 Mrd Forint hitelröl is tudnál mesélni???
Merthogy azt nem a Vezér, hanem az adófizetök fogják visszafizetni.

Gyökér??
Én meg Gombóc Artúr.
Amúgy Németországnak mi köze van az 1000 Mrd Forintos magyar adóssághoz, amit majd az adófizetök fognak visszafizetni?????????

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés