Ma délelőtt folytatódott az Orbán-ügyészség által ellenem indított per

2021. május 12. 20:40

Fekete-Győr András
Facebook
A fideszes Polt Péter vezette fideszes ügyészség 1 év 6 hónap börtönbüntetést kér rám.

„Ma délelőtt folytatódott az Orbán-ügyészség által ellenem indított per, miután múlt héten Mészáros Lőrinccel szemben pert nyertem, mely szerint nem bűncselekmény, ha bűnözőnek minősítjük Orbán Viktor strómanját.

A fideszes Polt Péter vezette fideszes ügyészség 1 év 6 hónap börtönbüntetést kér rám, 3 évre felfüggesztve – mert két évvel ezelőtt, a rabszolgatörvény elleni tüntetésen egy játékboltban is kapható lila füstölőt ejtettem két rendőrsorfal közé, miután a rendőrök felszólítás nélkül könnygázt lőttek az emberek arcába.

A mai tárgyalási nap főleg különböző képfelvételek megtekintésével telt, melyek álláspontunk szerint egytől-egyig bizonyították, hogy a cselekményem se nem volt erőszakos, se nem volt ártalmas. Az elsőfokú ítélet meghozatalálig azonban még várni kell.

A hatalom szereti vegzálni a momentumosokat: pont a rabszolgatörvényes tüntetéseken húzták be a rendőrsorfal mögé, majd vitték be a rendőrségre Donáth Annat, gyámügyet küldtek a Momentum TizenX jachtparkolót rajzoló aktivistájára, az életveszélyes útra zebrát festő Szemző Áront rabosították, a kommentben a járvány elleni védekezést kritizáló gyulai aktivistánkat, Csóka-Szűcs Jánost pedig a helyi polgármester vitette be hajnalban. Most pedig engem, a Momentum miniszterelnök-jelöltjét nézte ki magának az ügyészség.

Momentumosok ülnek a vádlottak padján – nem Szijjártó Péter, aki egy korrupt oligarcha jachtján töltötte a nyarat napi 7 millió forintért. Nem Tiborcz István, aki az adófizetők pénzét ellopva lett milliárdos. És nem Polt Péter, aki sunyi hallgatásával, a markát tartva, a bűnözőket védve ezt lehetővé tette.

Természetesen politikusként éppúgy, mint állampolgárként, vállalom a felelősséget minden tettemért. Ahogyan vállaltam az eddigiekben, vállalni fogom a jövőben is. Ugyanakkor az Orbán-ügyészség hatóság elleni erőszak vádja nevetséges, szánalmas próbálkozás: soha nem bántottam senkit, pusztán egy igazságos, szabad, nyugati Magyarországért tüntettem.

Ha kell küzdök, ha kell harcolok, egyébként pedig töretlenül dolgozom tovább az új rendszerváltáson!

#újarcok #újmagyarország #fgya2022”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 107 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A fideszes Polt Péter vezette fideszes ügyészség 1 év 6 hónap börtönbüntetést kér rám."
Ahelyett, hogy egy lakatlan szigetre ledobnának egy kapával és egy baltával.

Ha vállalnád a felelősséget nem rinyálnál most itt.
Nem találtad volna ki, hogy "nem dobtam, hanem ejtettem" ostoba szöveget.
Nem dobtam be a kosárba a labdát, hanem ejtettem.
És bement? Be. Akkor mi itt a gond?
Rádobtad a rendőrökre, ráadásul nagyon sok rendőrnő volt az első sorban is, te felelőtlen idióta!

ehsegsztrajkolni is fogsz te navalni palanta?
legalabb valami hasmarsot szinlelj hogy kiutazhass a muttihoz gyogyulni, aztan sirhass hogy megnovicskolt a gonosz zorban

Hazudozik és lázít. Kényszeresen. Remélhetőleg ez általánosan fel fog tűnni. Ez egy nem túl okos ember, mert mint tudjuk előbb utolérik a hazug embert, mint a sánta kutyát.

Van benne valami nagyon gusztustalan, szerencse, h. nem kell megenni.

"Csak az fél az elszámoltatástól, akinek van félnivalója!" - Fekete-Győr

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés