Genderbender

2021. május 10. 7:42

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Ehhez leginkább azt a módszert alkalmazzák, hogy gátlástalanul hazudnak. Mint most a HVG meg az összes többi (444, 24.hu stb).

„És amikor majd már minden elmebeteg, degenerált, perverz és undorító szexuális és egyéb kisebbség fel lesz »szabadítva«, amikor már minden bolond elméletet faraghat önmaga sikertelenségéből, jelentéktelenségéből és kielégületlenségéből és azt egyetemen taníthatja, amikor majd minden normalitás és minden normális ember meg lesz félemlítve és pellengérre lesz állítva, akkor vagy jön majd a normalitás nagy és szent forradalma és el lesz az összes idétlen takarítva végre, vagy vége lesz mindennek.

Ennek a küzdelemnek zajlanak most az előcsatározásai. Ezen előcsatározások részét képezi például a különböző uniós nyilatkozatok, deklarációk, miegyebek nyelvezete. Például az is, hogy bekerül-e egy ilyen uniós nyilatkozatba a »gender« és ennek a semmit sem jelentő, de mára fétissé vált őrületek mindenféle szóösszetétele és bővítménye és ragozmánya. A normalitás frontvonalában harcoló magyarok és lengyelek most ismét arattak egy kicsike részgyőzelmet, ugyanis a legutóbbi ilyen uniós nyilatkozatból (portói nyilatkozat) sikerült kitakarítani a hererákos asszonyt.

Ám amikor egy ilyen kis részgyőzelmet arat a normalitás, akkor az abnormálisok, s leginkább azok hozzánk delegált, különösen agresszív, idegesítő, elviselhetetlen, és az igazi bolondok határozottságával rendelkező ágensei és ügynökei azonnal ellentámadásba lendülnek, és nekifognak bebizonyítani a bebizonyíthatatlant. Ehhez leginkább azt a módszert alkalmazzák, hogy gátlástalanul hazudnak. Mint most a HVG meg az összes többi (444, 24.hu stb). A HVG már pénteken megírta, hogy a szombaton elfogadásra kerülő nyilatkozatban mi van benne pontosan. Aztán nem az lett benne, mert kimaradt belőle ez a genderdolog, de ez nem hozta zavarba ezeket, inkább elővettek egy teljesen másik nyilatkozatot és elégedetten rámutattak, miszerint mégiscsak benne van a gender, lám-lám, Orbán vereséget szenvedett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, ebben a vissza-hazudni taktikában NEM hiszek és nem is kell hazudni ahhoz, h. a Fidesz kormányzás eredménye és az előzők által létrehozott csőd, a nemzeti vagyonrészek elkótyavetyélése növekvő államadósság mellett köztudott legyen.

A fészbuk és gugli semlegesítése lenne nagy dolog, de nálunk gazdagabb országoknak sem megy. Viszont saját, belső tájékoztatással talán lehetne valamire menni. Ebben most jobb a helyzet, mint bármikor volt.

Nagyon fontos lenne, h. az ellenzék tervezett Uniós hitel felvételének feltételei közismertek legyenek.

A Fudan tervezett magyarországi egyeteménél is a feltételek, a későbbi tulajdon viszonyok mielőbb tisztázandók lennének, h. mindenki tudja, miről van szó és h. a Főváros tervezte Diákvárostól független az egyetem épület együttese. Keserves lesz, ha a Fudan elmegy megkeresni a Tatabányán balos kormányzás által meghiúsított Peugeot.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés