Tóta W. Árpád szerint a kínai vakcina csupán „vietnámi kenőcs”

2021. május 7. 14:48
A publicista úgy véli, a múlt heti terheléses támadás kormányzati hazugság, valójában az emberek bénították le a rendszert, mert nem akarnak kínai vakcinát.

Tóta W. Árpád erősen oltásellenes, pontosabban az új kommunikáció szerint „keletivakcina-ellenes” publicisztikát jelentetett meg a HVG hasábjain, melyben azt fejti ki, hogy az Operatív Törzs hazudott a múlt heti, a Pfizer-oltásra való jelentkezés során tapasztalható terheléses támadásról, amit az is bizonyít, hogy a kínai vakcinára senki sem regisztrál, hisz az csupán „vietnámi kenőcs”.

„Az, hogy a közbeszerzések és a megrendelések kizárólag a haveroknál és a vazallusoknál landolnak, akkor érezteti hatását, amikor a rendszer összeomlik. Ezt nevezik ők terheléses támadásnak. Terheléses támadás érte az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltató Teret. Attól omlott össze szegény – állítja Magyarország kormánya, amely már hatodszor szenved el efféle szabotázst a járvány ideje alatt. Ideje lenne a kibervédelem körmére nézni – gondolhatnánk, ha nem tudnánk, hogy sajnos már megint csak lopásról meg alkalmatlanságról van szó” – kezdődik az írás. 

Ezzel szemben az egészségkalaúzban a következő olvasható Tóta W Árpád „kínai kenőcséről”:

„A Sinopharm elölt vírusos vakcinájának a hatékonysága a második adag felvétele után 14 nappal 79 %,- a Kínán kívül végzett klinikai fázis III. vizsgálat eredményeinek az idő közbeni kiértékelése alapján.”

 – írja az egészségkalaúz a WHO adataira hivatkozva. „A Sinopharm weboldalán a fázis I. és II. vizsgálatok alapján az oltottaknál 6 hónap elteltével is magas antitestszint igazolható, tehát hathónapos védelmet vállal a vakcina gyártója.”

Tóta W. Árpád lapja, a HVG cikke sem „vietnámi balzsamról” beszél még abban a cikkben sem, melyben a kínai oltóanyag gyengeségéról szól az AP hírére hivatkozva, és melyet lapunk is közölt. A HVG cikke a Magyarországon nem forgalmazott, ám Brazíliában széles körben terjesztett Sinovac vakcina tesztjeiről szól, a hazánkban alkalmazott Sinopharm hatékonyságára nem tér ki, csupán arra, hogy több helyen is harmadik oltással emelik az immunizáció hatékonyságát ennél az oltóanyagnál. 

Mindezzel ellentmond Tóta W Árpád publicisztikája ugyanazon HVG hasábjain

„A terhelés amúgy valós, de nem hackerek hozták össze, hanem az a néhány tízezer állampolgár, aki Pfizer-vakcinához szeretett volna jutni annak ellenére, hogy a miniszter a saját tejfeles szájával mondta meg, hogy A SZPUTNYIK A LEGJOBB, ÉJÁÉJÁÓ! Vietnámi kenőcsre már hetek óta lehet regisztrálni, de amiatt nem alakult ki terhelés. Ugyanis a nép nem hisz el mindent, amit a kormány kihirdet. És ez jó hír, valamint megfontolandó azzal kapcsolatban is, valójában mennyit ér az Oltásellenes Baloldal című tavaszi sláger” – jegyzi meg a publicista.

Fotó: MTI/EPA/Francis R. Malasig

Összesen 192 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a disznók gyengéd bátorítása. Mi más?

Jó ez, csak nyomják. Össze kell gyűjteni arra az időre, amikor lemegy a járvány.

Kinaival es indiaival (AZ) oltottak, a megbetegedettek 2/3 nem volt beoltva stb., stb.

Ugyan írjál már adatokat arról a halálos vírusról!! Hány embert oltottak be és hány (ezred százalék) halt meg miatta!!
Mert e nélkül nem sokat ér amit írsz, csak a Vezér és tsai dumáját nyomatod.

Ezzel pedig azt akartad mondani, hogy...
Mit is???

Tóta W. tök hülye, de legalább rosszindulatban világbajnok. A közössége helyében visszahúznám az előtérből. Jobb, ha a normálisok "csak" a személytől undorodnak, ráadásul joggal.

Neked a hátad mögött van a dózisod, nekem a bal karomban a vakcina:-) csak féltelek, a hátad mögött nem fog megvédeni, különösen, ha elölről támad:-))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés