Schiffer: Nem helyénvaló a Klubrádió ügyét a vészkorszakhoz hasonlítani

2021. május 7. 17:35
Kettős mércéről beszél a Klubrádió pályázatának eredménye kapcsán az egykori országgyűlési képviselő.

Mint arról mi is beszámoltunk, megerősítette a Fővárosi Törvényszék csütörtöki ítélete, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa jogszerűen minősítette érvénytelennek a Klubrádió 92,9 MHz-es sugárzási jogosultságra benyújtott pályázatát.

A döntést többen is kritizálták, és az ügyben megszólalt Schiffer András is. „Aki – velem együtt–  kiakadt Demeter Szilárd novemberi gázkamrázós párhuzamán, az ugye azt sem tartja helyén valónak, ha egy frekvenciapályázat eredményét a vészkorszak jogfosztásaihoz hasonlítják?

Ugye nem arról van szó, hogy amíg egyeseket azonnali – és megérdemelt– erkölcsi megvetés sújt, ha aktuálpolitikai megfontolásokból hadonásznak a Holokauszt emlékével, addig mások ezt szabadon megtehetik saját üzleti és/vagy politikai céljaik érdekében?” 

tette fel a kérdést a volt országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Schiffer András erősen csúsztat, amikor azt állítja, hogy Demeter Szilárd a Holokauszt emlékével hadonászik. Megértem, hogy Schiffer András bár burkoltan Soros György védelmére kell, de azért nem kellene túlzásba esnie.
Biztos sokan hallották ezt a kifejezést: ,,népek olvasztó tégelye,, amely arról szól, hogy különböző népeket (faji, vallási) kísérelnek meg integrálni, valamit megszűntetve, valami mást létrehozni.
Nos, Soros György ilyen olvasztó tégelynek tekinti Európát, amikor a nyílt társadalomról regél, amikor az NGO-kon keresztül a migrációt proponálja. Célja egyértelmű ebben az ,,olvasztó tégelybe,, beterelni a különböző identitású, kultúrájú, vallású népeket, eltörölve a nemzeti országokat és önkényesen létrehozni, ha kell erőszakkal is egy birodalmat.

Mindezek után nézzük meg, mit merészelt leírni Demeter Szilárd!

,, Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni.
.
.
.
Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.
Semmit nem tanultak a XX. századból.,,

Szerintem az idézet nem azt tartalmazza, amire Schiffer András utal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés