A következő Sziget 2022-ben lesz: érvényesek rá a 2020-as jegyek

2021. május 6. 12:37
Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek – adta közzé a Sziget Fesztivál a Facebookon.

„Kedves Szitizenek, Mindenekelőtt: nagyon hiányoztok!” – kezdődik a Sziget Fesztivál hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzés, melyben a közelgő fesztivállal kapcsolatos híreket tette közzé, miután a globális vírushelyzet kiszámíthatatlan terepre sodorta a tömegrendezvényeket és a teljes fesztiválipart, így hazánk legnagyobb nemzetközi popfesztiválját is. 

„Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál” – közölték a szervezők. 

A szervezők különleges lineup-ot igérnek, „ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!”

„Ha 2020-as Sziget jeggyel rendelkeztek és szeretnétek részesei lenni a 2022. évi fesztiválnak, semmit nem kell tennetek – 2020-ra szóló jegyetek automatikusan érvényes lesz 2022-re. Hűségeteket emellett Ajándék Kredittel is jutalmazzuk! A jegybirtokosokat érintő további részletekről pedig emailben küldtünk tájékoztatást. Tartsatok ki! Mi is kitartunk... és nemsokára újra együtt ünnepelhetünk a Szabadság Szigetén!” – írja a Sziget csapata. 

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés