A Molnár Antal Zeneiskola költözhet a Damjanich utcába

2021. május 6. 17:47
Lezárult a Damjanich u. 4 szám alatti épület bérleti jogára kiírt pályázat. A bíráló bizottság döntése alapján a Molnár Antal Zeneiskola költözhet az ingatlanba – adta hírül az Erzsébetvárosi Önkormányzat a Facebookon. 

„Az intézmény fenntartójának, a Belső-Pest Tankerületi Központnak, 15 nap áll a rendelkezésére, hogy megkösse az önkormányzattal a bérleti szerződést. Az ehhez szükséges jogi feltételek megteremtéséről Erzsébetváros polgármestere folyamatosan egyeztet a tankerület vezetőjével. Niedermüller Péter ugyanakkor reméli, hogy hamarosan aláírják a szerződést, hiszen ezt diktálja a kerületi gyerekek érdeke” – áll a közleményben.

Erzsébetváros polgármestere, Niedermüller Péter szerint ezzel a döntéssel „győzött az átláthatóság, mivel a tankerület vezetője elfogadta, hogy eddig példa nélkül álló, előremutató módon, nyilvános pályázaton kell indulnia az épület bérleti jogáért, és a használatért bérleti díjat kell fizetnie” – írják.

Korábban írtunk arról, hogy a Freeszfe Egyesület egy, a VII. kerületi ellenzéki vezetésű önkormányzat által kiírt pályázat elnyerése után beköltözött a Damjanich utca 4. szám alatti épületbe, annak ellenére, hogy a Vattamány Zsolt által vezetett előző önkormányzat képviselő-testületének szinte minden tagja, beleértve a jelenlegi városvezetéshez tartozó képviselőket is, megszavazta, hogy az épületben a Molnár Antal Zeneiskola kapjon helyet.

Fotó: MSZP XVI. kerületi szervezete

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt diktálja a kerületi gyerekek érdeke!!!!
Hogy nem szakadt rá a plafon!
Az is kérdés, hogy mennyi bérleti díjat kér? Ha tippelek, aránytalanul sokra gondolok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés