Mexikó és Dél-Afrika jóval demokratikusabb, mint Magyarország

2021. május 6. 8:51

Trombitás Kristóf
Vasárnap
A Freedom House szerint Kolumbia, India, Ukrajna is hazánk előtt – ami már nem is demokrácia.

„Kolumbiában legalább száz ember hollétéről nem tudnak a kormányellenes tiltakozásokat követően, de nincs miért aggódni, hiszen a Freedom House jelentése szerint sokkal komolyabb minőséget képviselő demokrácia, mint a magyar – ami már nem is demokrácia. Mexikóban évente ezreket gyilkolnak meg, időnként a pokol legsötétebb bugyrait idéző módon, országrészekben uralkodnak polgárháborús állapotok, de nincs miért aggódni, hiszen a Freedom House jelentése szerint sokkal komolyabb minőséget képviselő demokrácia, mint a magyar – ami már nem is demokrácia. Indiában időnként pogromokat tartanak a keresztények ellen, de nincs miért aggódni, hiszen a Freedom House jelentése szerint sokkal komolyabb minőséget képviselő demokrácia, mint a magyar – ami már nem is demokrácia.

Ukrajnában folyamatosak a nemzeti, őshonos kisebbségekkel szemben folytatott támadások, megfélemlítések, az egész ország oligarchák rulettasztala, de nincs miért aggódni, hiszen a Freedom House jelentése szerint sokkal komolyabb minőséget képviselő demokrácia, mint a magyar – ami már nem is demokrácia.

Az Egyesült Államokban éppen most kezdik felhasználni arra az erőszakszervezeteket, hogy tönkretegyenek jobboldali közszereplőket, és nem is nagyon palástolják ezt az üzenetet, de nincs miért aggódni, hiszen a Freedom House jelentése szerint sokkal komolyabb minőséget képviselő demokrácia, mint a magyar – ami már nem is demokrácia. Németországban a legnagyobb ellenzéki pártot a titkosszolgálat folyamatos megfigyelés alatt tartja, és még mostanában is fel-felmerül a párt megszüntetésének lehetősége – vagy legalábbis a sajnálkozás, hogy ezt nem tehetik meg –, de nincs miért aggódni, hiszen a Freedom House jelentése szerint sokkal komolyabb minőséget képviselő demokrácia, mint a magyar – ami már nem is demokrácia.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Freedom House Soros szervezete, esze járása ugyanúgy működik, , mint az állatvásári kupecé:
"HA AKAROM VEMHES, HA AKAROM NEM VEMHES." Olyanra mondják, ki most igy, majd ugy beszél, mint az állatvásári kupec, ki szamarát egyszer vemhesnek, másszor nem vemhesnek állitá.

Jó így ez a jelentés:-)
Saját magukat hiteltelenitik.
Még belzebub sem fog nekik hinni:-))))

Ki foglalkozik még ezekkel az ún. "jogvédőkkel"? Politikai propaganda az egész.

A különböző országjelentések célja csak és kizárólag az, hogy
szabályozza az egyes térségekbe áramló tőke típusát és mennyiségét.

Namost ezt addig lehet csinálni, amíg mindenki ki nem röhögi ezeket
a jelentéseket.

Nem Trombitás az alany, hanem az: ezért az utálat zsidók ellen, amiket a Freedom és a többi sorosista szemét művel a normalitás világa ellen.
És egyre többen látják: Hitlernek sok mindenben igaza volt, csak abban tévedett, de abban óriásit:
nem az európai zsidóságot kellett volna elhurcolnia,
hanem a New York-i Wall Street embereit kellett volna megritkítania...

Magyarorszag is demokracia lenne azonnyomban, ha fideszeseket hanynanak IFA-platokra, tennek oket foldonfutova a Demokrata Osszegyurcsanyistak.
Nem az szamit, hogy emberek meghalnak, a fontos az, hogy a rossz oldal lakoljon! A FH szerinti rossz oldalnak pusztulnia kell, ennyi.
Ahogy Gati mondta, ha lehet, akkor demokratikusan, ha nem lehet, akkor diktatorikusan, de dontsd a fideszest, ne sirankozz!

Gyulolkodo akart lenni inkabb az a gondolkodo...
Teny, hogy a gondolkodo jobban hangzik.

Erre csak annyit lehet mondani: na, ugye!

Donbasz-ban tudok néhány ingatlant olcsón. Megvehet belőle egyet és
élvezheti a demokráciát.

Mi is a demokrácia definíciója?

Igen, tudom, hogy összetett a történet, de évente egy-két kommandót átdobva, de persze, itt megállok.
Hiszen Theo Morell, az orvosa éppen ezért drogozta napi rendszerességgel - összesen 28 féle droggal - hogy ne tegyen ilyet, illetve: pontosan azt tegye, amit tett, amivel a pénzelők a legtöbbet nyerhetik.
Még ma is, sőt ma egyre inkább, 2021-ben is...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés