Szabó Győző szerint nem jó ötlet a marihuána legalizálása

2021. május 5. 19:57
Az Ozone TV Észak-Dél című műsorában a színész elmondta, hogy szerinte a magyar társadalom keveset tud a marihuánához hasonló szerekről.

„Vajon a marihuána legalizációja megoldhatja a drogkérdést? Vagy netán tovább rontana a helyzeten, ha bárki számára legálisan hozzáférhetőek lehetnének a könnyű drogok hazánkban? Létezik »kapu drog«, vagy nem tekinthetjük a füvezést a keményebb szerhasználat előszobájának?” – tette fel a kérdést az Ozone TV műsora, melyben Szabó Győző színművész volt az egyik meghívott vendég. 

„Én mindegyiket csináltam, de húsz éve semmit nem használok.

Szívemből mondanám, hogy ne is kezdjük el ezt próbálgatni. Nem érett meg a magyar társadalom arra, ahogy azt kezelni kéne. A környezetemben sokan vallják azt a nézetet, hogy miért ne. Ha az én lányom hazajön, teletaccsolva az egész lakást, három napra nem tudva magáról, hova vigyem, detoxba, stb. vagy pedig hazajön, kicsit mosolyogva, kommunikatívabban – nem reklámot csinálva persze ennek az egésznek. Én nem tudom, melyiknek örülnék jobban, de biztos, hogy a másodiknak” – hangzott el a műsorban.

„Az a vízióm, hogy olyan szinten sem érett a magyar társadalom, hogy ha ez megtörténik, a fiatalok mindenhol, ahol lehet, csak szívni fognak” – mondta arra a felvetésre, hogy mi történne, ha legalizálnák itthon a füvet.

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az a vízióm, hogy olyan szinten sem érett a magyar társadalom, hogy ha ez megtörténik, a fiatalok mindenhol, ahol lehet, csak szívni fognak"

Miért, hol érett meg rá? Ahol szabad, ott szívják ezerrel. Totális baromság ez a "nem érett meg a magyar társadalom" fejtegetés. Kultúraidegen számunkra, fölösleges. Az alkohol legális, érjék be ennyivel.

Az önrombolás soha nem lehet jog, mert "senki sem sziget", avagy, "felelős vagy a rózsáidért".

Szerintem se, de ki az a Szabó Győző?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés