Vasárnap bejelentik, hogy Karácsony Gergely is indul az előválasztáson

2021. május 4. 10:10
Információink szerint a főpolgármester indulását az Európa-napon május 9-én hozzák majd nyilvánosságra.

A Mandiner információi szerint igaz a régóta rebesgetett hír, miszerint Karácsony Gergely is indul miniszterelnök-jelöltként az ellenzéki előválasztáson. Úgy tudjuk, mindezt május 9-én, vasárnap fogják bejelenteni az őt jelölő pártok, az MSZP és a Párbeszéd.

Értesüléseink szerint a baloldalon nyílt titok, hogy

az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek előválasztása valójában előre megírt forgatókönyv szerint fog történni, a hatpárti összefogás végső jelöltje Karácsony lesz. 

Erre utal a hvg napokban megjelent cikke is, amelyben ezt írják: „Többekkel beszélve az a valószínű forgatókönyv, hogy az előválasztás végén Karácsony Gergely lesz a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt”.

Erről írt a napokban megjelent cikkében a Magyar Nemzet is. A lap szerint, Dobrev Klára indulásának nyilvánosságra kerülése miatt egyre nagyobb a nyomás a főpolgármesteren, hogy ő is bejelentse, megméretteti magát. Ezt látszik alátámasztani az előválasztáson induló Fekete-Győr András hétfőn tett nyilatkozata. A Momentum elnöke az ATV-ben úgy fogalmazott, 

„nagyon várjuk, hogy Gergővel teljes legyen a csapat” 

Az ügyben Karácsonyt és pártját telefonon és email-ben is megpróbáltuk elérni, de eddig nem reagáltak. Amennyiben válaszokat kapunk, arról azonnal beszámolunk majd.

Összesen 210 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A végső jelölt Karácsony lesz? Akkor Klárika micsoda, biodíszlet?

Jákob biztos lenyelte a parizervéget döbbenetében. Még el sem kezdődött a választás, de már átkúrták a palánkon.

Értem, hogy neked is kínos ez a megjátszott előválasztás, amelynek előre tudható a vége, de akkor inkább hallgass, és ne próbálj terelni.

Klárika miért hagyná ott az EP alelnöki székét? Sokkal jobb pozíció, mint egy látszat miniszterelnökség, főleg, ha azt nézzük, semmi belpolitikai múltja nincs, kínos hallgatni amilyen esetlenül mondja a megírt szöveget.

Már be is írtam a naptáramba, hogy 9-án meg fogok lepődni. Ha netán miniszterelnök lesz belőle, 2 éven belül megpuccsolják, mint Medgyesit.

Gyurcsány kiskakas és Karácsony kistyúk a baromfiudvarban.

A kakas fut a tyúk után a baromfiudvar mélyén.
- Hülye tyúk - lihegi -, állj meg, hisz úgyis utolérlek!
- Jó - billegteti meg a farát a tyúkocska -, csak még néhány kört futok, nehogy kurvának nézzenek.

Tökéletes a diagnózisod. Nyavalyognak a fideszes média munkatársai, hol van még a kampány, ej, ráérünk arra még, az ember lassan már nem olvassa, nézi, hallgatja őket, miközben a választók agyába az ellenzék naponta beégeti a szavazófülkében döntővé váló motivációkat.

A kesztyűbáb csillagos ötöst kapott tartótisztjétől, tehát felsőbb
osztályba léphet, maximálisan alkalmasnak bizonyult az elmúlt bő
másfél évben.

Az összes ellenzéki jelölt közül Karácsony a legtehetségtelenebb, de de a legtele-és fotogénebb. Kedves, nyájas, mosolygós, snájdig fiatalember, nem terheli, zavarja meg a választók agyát nehéz gondolatokkal.

De a döntő, hogy az összes ellenzéki jelölt közül a legkevésbé autonóm, a legjobban irányítható, vezethető, s ez teszi a 21-es választást kívülről irányítók számára az első számú favorittá.

Szanalmas.

Gondolom egyidejűleg NEM jelenti be a lemondását...

Na ennyire gondolják akkor komolyan a ballibek (és maga Karácsony) a fővárosi önkormányzat vezetését, Budapest ügyét. Mert ne tévedjünk, az a feladat, amire Karácsonyt (előtte meg kétszer is Tarlóst) megválasztották, EGÉSZ EMBERT kíván. Márpedig mostantól akkor egy teljes éven át Karácsony főállásban lesz egy országos politikai kampány kirakatembere. És akkor most arról ne is beszéljünk, hogy egy teljes éven át minden fővárosi önkormányzati téma menthetetlenül le lesz rántva az apokaliptikus pártpolitikai küzdelmekbe.

Bravó, de tényleg!

Szavazz az Alkotmányosköltség Pártjára!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés