Fekete-Győr András: Nagyon várjuk, hogy Gergővel teljes legyen a csapat

2021. május 03. 22:19

Fekete-Győr András az ATV studiójában „jelentette be” Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltként való indulását a baloldali előválasztáson.

2021. május 03. 22:19
null

„A Fidesz egyszerűen feláldozza a magyar állam működőképességét, hogy párhuzamos államot építhessenek ki Orbán Viktor és a Fidesz 2022-es választási vereségére készülve. Ha az övék nem lehet Magyarország, senkié ne legyen – ezt üzeni Orbán Viktor és a fideszes képviselők. Azon budapesti, szegedi, pécsi, debreceni orvostanhallgatók fölül is kiszervezik az egyetemeiket, akik medikus hallgatóként épp az összeomlás szélén álló, alulfinanszírozott egészségügyben próbálnak minél több életet megmenteni” – írta ki Hajnal Miklós a Facebookon a Momentum „terasz-tüntetése” során, melyet a Kossuth téren rendeztek hétfőn. 

Az új fajta demonstrációról Rónai Egon kérdezte Fekete-Győr Andrást, a Momentum mozgalom elnökét, akitől, mint a közelgő baloldali előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltjétől feltettek az előválasztással kapcsolatos kérdéseket is.

ami annál is furcsább, hogy Karácsony Gergely, Budapest főpolgármesterének a tisztségre való jelentkezése egyelőre csupán pletyka. 

Vasárnap jelentette be indulását Dobrev Klára, akit a Momentum elnöke ezekkel a szavakkal üdvözölt az egyik közösségi oldalon: „ÜDV A CSAPATBAN, KLÁRA!”.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2021. május 04. 10:40
jó látni olvasni ahogy prüszköl nyüszít átkozódik a birka :) kurva nehezen viselik, h az ellenzék összefogott, előválasztást tart, ősszel meghatározza a közbeszédet és erre kurva kevés lesz válaszul a gyurcsányozás sorosozás moslékozás :DDD nagyon élvezem a hobbináci söpredék kínlódását ! :)
retsag
2021. május 04. 10:36
Hát, nem tudom. Most akkor várjuk, Feri?
hátakkor
2021. május 04. 10:27
FeGyőrnek leesett a tantusz, hogy baráti tűzben hátulról lelőtték. Rá, meg Jákobra kell szavazni az előválasztáson ahányszor csak lehet. Ha addigra még lesznek egyáltalán. Feri legyőzte a a rákot, kivédte Kis Pétert, megpuccsolta D-209-et, trükkök százaival megverte a Patást magát. Március 9. után tizedike jött, bársonyos kórházi széfek. Egyedül az IMF-EB tudta leszedetni az államcsőd szélén. És akkor ez a kis buzi FeGyőr uzsonna a Dobrev Klein klánnak. Felkészül Jákob a virslijével.. Lesz még ő újra antiszemi fasiszta briganti!
Vakfolt
2021. május 04. 10:22
"A Fidesz egyszerűen feláldozza a magyar állam működőképességét, hogy párhuzamos államot építhessenek ki" Hogyne, nagyszerűen működtetik az államot, ( amire a libernyákok például sose képesek), és mindeközben párhuzamosan kiépítenek még egyet ( amire a libernyákok el vanak hivatva: magánosítani az államit ). Mi a faszért is basznának ki saját magukkal? Nyúljatok már a hóna alá, hogy ennek a gyereknek legalább néha legyen valami értelmes megszólalása, ez már kurvagáz. Vagy ő ott még úgy ahogy a legértelmesebb? Találós kérdés, mi a közös az alábbiakban: épp az összeomlás szélén álló megszűnő médiaszabadság választási vereségére készülve Godot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!