Kálmán Olga fenyegető üzeneteket kapott, feljelentést tett

2021. május 4. 14:45
A DK politikusa azt mondta: nem lehet családja életével szórakozni.

Fenyegető üzeneteket kapott Kálmán Olga, amelyben azt írták a DK politikusának, hogy lefejezik, felgyújtják, és kiirtják a családját.

Velem lehet szórakozni, sok mindent kibírok. De a családom életével, a gyerekeim életével senki nem szórakozhat”

– mondta.

Kálmán Olga arról is beszélt közösségi oldalán: az a gyűlölet, amely átitatja a társadalmat, „megmérgezi a lelkeket”. A DK politikusa ezért feljelentést tett a II. kerületi rendőrkapitányságon.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekes, a Müller Cecíliát érő fenyegetéseken csak röhögnek.

Szavazz az Alkotmányosköltség Pártjára!

"Támogassam Dobrev Klárát"? Olyan magatehetetlen részeg ez is, hogy már támogatni kell?

Jó reggelt Kálmánka! Ilyen és ehhez hasonló fenyegetéseket kap az Orbán család és egy csomó fideszes politikus sok-sok éve.
Tőletek, ti börtönnel, lámpavasra akasztással, földönfutóvá tétellel, vagyonelkobzással fenyegető, gyűlölködő senkiháziak!


És még nekiállsz itt csodálkozni, nagy kimeredt szemekkel?

Úgy látom, hogy mindkét oldal részéről igény lenne újabb börtönök építésére. Sokan jelentkeznének az újra megnyíló , Andrássy út. 60. szám alatti átnevelő tiszti munkára. Akár oldalaktól függetlenül.

Amit olvas az ember, már-már eléri a Jurij Trifonov-i planetáris szenvedélyt. Bizonyára van a gyűlöletnek is mértékegysége - no meg az önálló gondolkodásra való képtelenségnek, manipulálhatóságnak is - , aminek a felső határához közelít a mai magyar közélet, választói hangulati tartomány.

Szégyen, ha Olgát, családját bárki is megfenyegette, de az is legalább ekkora szégyen, ha ellenzéki politikusok a konzervatívok patkányozásától eljutnak a lámpavassal, börtönnel való fenyegetésig.

Ezek a politikusok alkalmatlanok bármilyen közéleti szerepre, primitívek, buták, műveletlenek.

Kedves Olga!

Te mikor emelted fel a szavadat a saját oldali gyűlöletkeltés ellen, őszintén, a családban, barátok között, a pártban? Te érzel személyes felelősséget a történések kapcsán?

Családodnak nálunk mindig lesz menedékhelye. De te is tegyél a gyűlölet ellen, csak közösen állíthatjuk meg az őrülteket, az új Hitlereket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés