Fekete-Győr András: Nagyon várjuk, hogy Gergővel teljes legyen a csapat

2021. május 3. 22:19
Fekete-Győr András az ATV studiójában „jelentette be” Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltként való indulását a baloldali előválasztáson.

„A Fidesz egyszerűen feláldozza a magyar állam működőképességét, hogy párhuzamos államot építhessenek ki Orbán Viktor és a Fidesz 2022-es választási vereségére készülve. Ha az övék nem lehet Magyarország, senkié ne legyen – ezt üzeni Orbán Viktor és a fideszes képviselők. Azon budapesti, szegedi, pécsi, debreceni orvostanhallgatók fölül is kiszervezik az egyetemeiket, akik medikus hallgatóként épp az összeomlás szélén álló, alulfinanszírozott egészségügyben próbálnak minél több életet megmenteni” – írta ki Hajnal Miklós a Facebookon a Momentum „terasz-tüntetése” során, melyet a Kossuth téren rendeztek hétfőn. 

Az új fajta demonstrációról Rónai Egon kérdezte Fekete-Győr Andrást, a Momentum mozgalom elnökét, akitől, mint a közelgő baloldali előválasztás egyik miniszterelnök-jelöltjétől feltettek az előválasztással kapcsolatos kérdéseket is.

 „Nagyon várjuk, hogy Gergővel teljes legyen a csapat” – hangzott el a műsorban,

ami annál is furcsább, hogy Karácsony Gergely, Budapest főpolgármesterének a tisztségre való jelentkezése egyelőre csupán pletyka. 

Vasárnap jelentette be indulását Dobrev Klára, akit a Momentum elnöke ezekkel a szavakkal üdvözölt az egyik közösségi oldalon: „ÜDV A CSAPATBAN, KLÁRA!”.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nincsenek már szavak...

Az, hogy nem lesz miniszterelnök, egy dolog. De képzeld el miniszterként, pl az igazságügyi tárca élén. Az is épp elég félelmetes.

Kommunista unokak revansa.
A marxizmus visszavag!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés