A KarácsonyJakabMix

2021. május 1. 11:18

Pindroch Tamás
Origo
Egyszerre lesz antiszemita és antifasiszta.

„Végülis miért ne, a KarácsonyJakabMix kiötlője, Török Gábor tudja mit beszél: volt ő már SZDSZ és Jobbik tanácsadó is. Szerinte az ultramodern ellenzéki, Orbán-váltó droid minden ellenzéki igényt kielégít majd. Jakab Péter most ugyanis túl vidéki, Karácsony Gergely meg túl fővárosi.

Ez nagyon nagy baj. Az új ellenzéki típus, a KarácsonyJakabMix minden gondot megold! A kreáció egyszerre lesz harcos, felnyírt tarkójú, kigyúrt, vidéki, ezermester, kétkezi melós, kisemmizett kisember, illetve szemüveges, nyakigláb, vékonydongájú, biciklin járó, mama kedvence, jó tanuló, tornából felmentett, szekrény-összerakást kerülő, intellektuális, városi liberális. Sőt, egyszerre lesz antiszemita és antifasiszta is!

És tényleg, egy ilyen fickó lenne mindenre a megoldás. Hiszen a szélsőjobb és a baloldal is csupán politikai terméket árult az elmúlt években. Az egyik árucikke az antiszemitizmus, és a cigánybűnözés jelszava volt, a másik oldalé az ellen való szakadatlan harc. No pasarán! Nem törnek át! - kiabálta az egyik május elsején a spanyol kommunisták polgárháborús jelszavát Gyurcsány.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Sőt, egyszerre lesz antiszemita és antifasiszta is!"

Meg még egyszerre lesz EU-szkeptikus, és mindenért az EU-hoz rohangáló.

Karácsony Jákob Péter Klára a biztos befutó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés