Egész életed egy ordas hazugság, Feri

2021. április 24. 8:42

Rákay Philip
Facebook
Minden nap tedd össze a kezedet, hogy 2010 után, diplomáciai nyomásra, megadatott a kegyelem!

„Hosszan ragozhatnám a trükkök százait, amelyeknek köszönhetően az lettél, aki.  Mesélhetném, hogy elkötelezett, az eszmében és a pártban hívő, karrierista ifjú komcsiból hogyan lettél kamudiplomás »üzletember«, aki persze mindig jókor volt jó helyen, aki mindig puhára esett. Aki ügyesen benősült a gyilkos ősökkel kibélelt, titkosszolgálati hátterű Apró családba, amelynek élén akkor már Klára anyukája, Piroska néni elvtárs finanszírozta olcsó hitelekkel, a számotokra nagyszerű üzleteket. Amelyek egytől-egyig arra az ócska, rablóprivatizációs modellre épültek, hogy a ’80-as évek közepétől, az elvtársi, legbelsőbb kör által tökéletesen ismert értékű és forgalmú nagy, állami cégeket hogyan kellett látszólag lepusztítani, alul értékeltetni, majd fillérekért kimazsolázni, és végül százszoros profittal továbbadni.

Ez a ti nagy tudományotok, Feri. Ebből nőttek ki a hozzád hasonló, feketeöves komcsiként indult, mára azonban a demokrácia és a jogállamiság állítólagos haláláért jajongó, újmilliárdos elvtárs hölgyek és urak. Akiknek elképesztő vagyona csak tovább gyarapodott az MSZP-SZDSZ kormányzása idején 1994 és 1998 között, majd a 2002 és 2010 közötti időszakban is, amikor elvtársaiddal Magyarország újbóli kiárusításában jeleskedtetek. Napestig lehetne sorolni, milyen tempóban és stílusban adtátok el még az állami »családi ezüstöt« is, gondoljunk csak például a közműcégek elherdálására, ami nem pusztán gazdasági, de nemzetstratégiai szempontból is soha el nem évülő, a magyarság ellen elkövetett, aljas bűncselekménnyel ér fel. (...)

Minden áldott nap tedd össze a kezedet azért, hogy 2010 után – egyebek mellett, komoly amerikai diplomáciai nyomásra, s az igazságszolgáltatás akkori, balos hálózati összefonódásainak köszönhetően – számodra megadatott a kegyelem! Én a helyedben mélyen kussolnék...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sok-sok ilyen mindenkit felvilágosító cikket kérünk, mert sokan nem tudjuk, nem ismerjük, csak felületesen, ennek a bájolgó Fegyenc viselt dolgait.
Dobrev családét, meg szintén nem.
Mindenkinek meg kell tudnia, hogy ki ez a Dobrev, aki a férje csúfos bukása után miniszterelnöknek jelentkezett be és aki Gyurcsánnyal nagy egyetértésben akarja megint a pálya szélére kormányozni ezt a szép országot, a hazánkat.

"Minden nap tedd össze a kezedet, hogy 2010 után, diplomáciai nyomásra, megadatott a kegyelem!"

Miféle diplomáciai nyomásról beszélsz?
Melyik diplomatáról beszélsz?
Melyik országnak volt fontos gyurcsányi büntetlensége, te hüje?

Egyedül nektek állt érdeketekben, hogy gyurcsányi a felszínen maradhasson és rákos daganatként pusztítson a magyar politikában, mert ő egy könnyű ellenfél és minden normális ember gyűlöli és megveti. Soha nem lesz konkurenciája a NER-nek se ő, se az, akiehez odatapad, mert egy szar bűnöző.

A bíróság felmentette volna, hiszen a sajátjai voltak.

Ez olyan mese, mint a vuhani denevérlevesé!

Nem veszitek komolyan, ugymond, de jovore is felsorakoztok majd a Ceausescu-hazaspar (itt: Feri es Klara) melle. Nevezhetitek barhogy, de a DK csovalja a koaliciotokat.

Angela Merkelt nem sertette, hogy lehallgattak az amcsik?
Es? Mit tudott ellene tenni?

Gyurcsányt tisztelni? Aztán miért? Mi tiszteletre méltó van benne? Semmi!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés