Segítség helyett lefotózta és hagyta meghalni a gödörbe esett férfit (videó)

2021. április 23. 7:46
A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást.

A rendőrök keresnek egy férfit, aki Budafokon a gyanú szerint – ahelyett, hogy segítséget nyújtott volna – lefotózott egy gödörbe esett embert, aki aztán belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken közölte a police.hu oldalon, hogy egy férfi november 6-án 20 óra körül, a XXII. kerületi Pék utca és Ady Endre utca kereszteződésénél – ismeretlen körülmények között – fejjel előre beleesett egy útmenti gödörbe.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki

észrevette a gödörben lévő embert, de ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta és továbbsétált.

A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

Az esetet rögzítette egy kamera, és a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik látták a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt vagy bármilyen információjuk van az esetről. A rendőrség az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

(MTI)

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

van a videon egy auto is aki siman elhajt mellette, azt nem keresik?

Szerencsétlen ember, aki beleesett!
Úgy megmentette a hülye suttyó, mint a Fidesz a devizahiteleseket.

Hámondjuk akkor meg meg kell nézni a kamerafelvételt...

Az a sok hitel ügyintéző! Az akkor egy nagy jövedelemmel járó foglalkozás volt. Egyszer jártam az egyik irodájában, éppen rábeszélt egy ügyfelet, nekem más okból kellett vele elintéznem valamit, ui. ingatlanos is volt, s nem álltam meg, megkérdeztem, h. nem félnek-e az árfolyam változástól?: A hitel ajánlója gyorsan visszakérdezett, nem találom talán a svájci frankot elég stabilnak?

Volt, aki autót vett így, közeli rokonunk toronydarut. A toronydarus is bukott, de ő kibírta.

Ez általában így van. NEM járhattak jobban, mint a forint hitelesek. Erre hívta föl a figyelmet a Heti Válasz, ahol többször figyelmeztettek a veszélyre. Azt mondták, h. az vegye fel, aki euróban kapja a fizetését, meg azt, h. az, aki a forint hitelt is kibírná. Nagyon jó volt a Heti Válasz akkor! Fura, h. pont a Dévényi nem szívlelte meg.

Akik viszonylag simán úszták meg, azok akik a fél törlesztést egyben ki tudták fizetni. Érdemes lett volna mindenkinek lépni akkor, aki valahogyan családtól össze tudott volna pénzt kaparni. Sokan azt hitték, lesz majd jobb ajánlat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés