Magyar Bálint: Magyarországnak nem kormánya van, hanem bűnszervezete

2021. április 20. 10:15
A volt SZDSZ-es miniszter szerint a rablás az rablás, ne hívjuk modellváltásnak vagy privatizációnak.

Magyar Bálint szociológus, volt oktatási miniszter, SZDSZ-es politikus nem hinné, hogy „örökre elvesztek volna a kormányközeli alapítványokba kiszervezett vagyonelemek” (egyetemek, részvények, bankok) – írja a Klubrádió. Az Esti gyorsban Magyar azt mondta: fontosnak tartja, hogy

világossá kellene tenni, Magyarországnak nem kormánya van, hanem bűnszervezete, amelyet Orbán Viktor vezet,

és amely a járvány nyomorúsága közepette csak újabb lehetőséget talált arra, hogy újabb közpénzlenyúlási technikákkal egészítse ki az eddigieket, írják. Ehhez szükség lenne arra is szerinte, hogy az egyetemeknél ne modellváltásról, az alapítványoknál pedig ne újfajta privatizációról beszéljünk, mert ha egy bank vezetése lenyúlja a betétesek pénzét, arra se mondjuk, hogy „a bankvezetés új modelljét valósították meg”, vagy ha bankrablók kirabolják a bankot, akkor se értékeljük semlegesen, hogy „nem a pénzfelvétel legszakszerűbb módját valósították meg”. Ha rablás van, akkor azt rablásnak kell nevezni – jelentette ki.

Magyar Bálint

nem hinné, hogy ne lenne megváltoztatható ez a „törvényekkel bebetonozni akart helyzet”,

mert „neves jogászok” adnak erre magyarázatot, leginkább Vörös Imre tanulmányait emelte ki.

Közpénz és választások

A Klubrádió megírta, hogy Magyar szerint az alapítványi kiszervezés újfajta eszköz, de Matolcsy György MNB-elnök alapítványai szerinte már példát mutattak arra, hogyan veszti el közpénz-jellegét a kvázi magánalapítványokba csatornázott közpénz. Ezzel előre is

„megpróbálják megkérdőjelezni egy esetleges választási vereség eredményét”

– fogalmazott a volt miniszter.

A Fidesz a középkori török hadsereg, az ellenzék a veszekedő magyarok?

Szerinte az ellenzéknek először is fel kellene hagynia az egymás közti rivalizálással, mert ez olyan, mint amikor a középkori török hadsereg közeledik Magyarország felé, és közben itt banderiális csapatok vetélkednek azon, hogy ki a jobb kardforgató – aztán elsöprik őket, tolmácsolja a Klubrádió. Már bőven eljött az ideje, hogy közösen lépjenek fel – hangsúlyozta Magyar Bálint.

Kép forrása: Magyar Bálint Faecebook-oldala

Összesen 213 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bocsánat, de ezeket a próféciákat nem kéne büntetni?

Válaszok:
nick89 | 2021. április 20. 11:35

Vigyázzatok lölők!
Szaros 500.000 ft ért is börtön jár!


"Sikkasztás és hamis magánokirat felhasználása miatt vádat emelt a Nagykátai Járási Ügyészség egy postás ellen, aki kézbesítés helyett ellopta a címzetteknek küldött pénzt 2019-ben - közölte a Pest megyei főügyész kedden az MTI-vel. Szabó Ferenc közleménye szerint a nő kézbesítőként dolgozott a nagykátai járásban, rendszeresen vitt ki pénzküldeményeket is. A vádlott 2019 októberében nehéz anyagi helyzetbe került, ezért úgy döntött, hogy a kézbesítés helyett a kisebb értékű utalványok összegeit a címzettek aláírását hamisítva megtartja magának. A hiányt a későbbi kézbesítésekből akarta pótolni úgy, hogy azokat a korábban kiesettek részére vitte ki. A nő 2019 októbere és decembere között tizennégy sértett részére mintegy ötszázezer forintot - javarészt gyermekek után járó ellátást, kisebb összegű nyugellátást vagy egyéb járadékot - nem kézbesített. A Pest megyei főügyész hozzátette: a bűncselekményre egy panasz miatt indult belső vizsgálatkor derült fény, a sértetteket ezután kártalanították. Az ügyészség a nő ellen kisebb értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat."
Forrás: MTI

Magyarországon egyetlen bűnszervezet létezik, bizonyítottan, 1918 óta: azok, akik a magyar nemzet, a magyar kultúra, a magyar családok ELLEN foglalnak állást, az élet minden területén.
Ez ma a bal-lib, pontosan az aljaballib, melynek tagja ez a Magyar Bálintnak nevezett söpredék.

Magyar Bálint arról regéljen, hogy a minisztersége alatt a felsőoktatási intézményfejlesztési ppp-projektek - köztük a legnagyobb összeget kitevő kollégiumok - mennyi veszteséget jelentenek a költségvetésnek.

Magyar Bálint már egy évtizede beszél a "maffaiállamról". Új gondolata nincs, de ez az avitt is csak primitív gyűlölködés. SZDSZ-es módra...

Nálunk lefelé megy a harmadik hullám, más országokban még felfelé. Várd meg, amíg ott is eljutnak a végére, és akkor hasonlítsd össze.

Igen. Rövid megszakításokkal 1948 óta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés