Máris összeomolhat a Szuperliga – dobbantott a Chelsea és a Man City

2021. április 20. 21:36
Sorra lépnek ki az új formációból a klubok.

Máris kiszállt a pár napja bejelentett Szuperligából a Chelsea és a Manchester City – írta meg a Telegraph. Az újság hozzátette, hogy értesülései szerint az Atlético Madrid és a Barcelona is hasonló lépesen gondolkozik.

Mint arról korábban beszámoltunk, tizenkét európai futballklub megállapodott a régóta rebesgetett európai szuperliga létrehozásában. Az olyan futballszövetségek, mint az UEFA és a FIFA fenyegetéssel válaszoltak az Európai Szuperliga tervére, és a kérdésben Orbán Viktor is megszólalt.

Beszámoltunk arról is, hogy a Manchester City és a Chelsea szinte azonnal fontolóra vette a kihátrálást, miután a csatlakozás mélységes felháborodást keltett a rajongók között. A kilépést most megerősítették a klubok részéről. Ezzel a Szuperliga gyakorlatilag azonnal az összeomlás szélére került.

Sajtóértesülések szerintt az Atlético Madrid kilépése is már szinte csak idő kérdése. Hasonló a helyzet a Barcelonával is, amelynek elnöke, Joan Laporta is azt nyilatkozta, hogy addig nem köteleződnek el a Szuperliga mellett, amíg a tulajdonosi tanács nem hagyta azt jóvá.

Címlapképen: Chelsea szurkolók tüntetnek a Szuperliga ellen

Kép forrása: AFP

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A puccs elbukott, nem is értem hogy gondolták.

Franchise rendszert akart bevezetni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés