Hadházy nem fizet büntetést, inkább napszámosként fog dolgozni

2021. április 20. 8:53
„Nem én szegtem törvényt, hanem az a mocskos hatalom, amelyik a járványt arra használta fel, hogy megtiltson minden tiltakozást” – írja a posztjában.

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán számol be arról, hogy a kormányhivatal döntése alapján kertészeti kisegítő munkásként, azaz napszámosként tudja leghasznosabban ledolgozni a dudálós tüntetések miatt kirótt büntetését. Azaz mégsem kell börtönbe mennie. A független képviselő kijelenti, hogy sosem félt a mezőgazdasági munkától, az édesapja szőlőjében elég sokat dolgozott. Ugyanakkor mélyen felháborítja, hogy egészségügyi intézmény közelébe még közmunkásként sem engedik.

„Az előírás szerint a hivatalnak a munkahely kijelölésekor figyelembe kellene vennie a szakképesítésem és kifejezetten jeleztem is, hogy állatorvos vagyok, így a végletekig leterhelt kórházakban egészen biztosan tudnék legalább annyit segíteni, mint egy képesítés nélküli segédápoló – mégis inkább kapálni küldtek...” – fogalmaz.

Összesen 228 órát kell ledolgoznia, hetente minimum egy napot. „Természetesen meg is teszem, ha már az államnak erre van a legnagyobb szüksége. Mert fizetni nem fogok egy fillért sem a pintérségnek azért, amit nem követtem el. Nem én szegtem törvényt, hanem az a mocskos hatalom, amelyik a járványt arra használta fel, hogy megtiltson minden tiltakozást, hogy még többet lophasson, hogy a közadatokat még inkább eltitkolhassa, hogy stikában még jobban szétverje az egészségügyet” – írja.

Majd kijelenti, hogy semmit nem bánt meg abból a tiltakozásból és büszke azokra a százakra, akik akkor csatlakoztak a tiltakozáshoz a várható brutális büntetési összegek ellenére.

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

nabaz, hadhazy dolgozni fog? eddig ez a legdurvabb amit mondott...

„Nem én szegtem törvényt, hanem az a mocskos hatalom, amelyik a járványt arra használta fel, hogy megtiltson minden tiltakozást”

Szerintem nagyon udvariasan fogalmazott.

A NER-nemes és a NER-jobbágy viszonyát látták.

Nincs diplomád! Állatorvosként nem is fogsz.

Ő egy jó adag tulajdonképpen dokumentációt, adatokat, eredményeket másolt át. Nem ez volt a gond, hanem hiányzott a forrásmegjelölés a szöveg alatt és a dolgozat végén.

Én is egyedül írtam a sajátjaimat. Nem is engedtem volna másnak.
De más helyett vizsgázni, na azt már nem. Örültem, ha az enyémeken túlvagyok.

Szia! Jó legyél! Panaszt ne halljak rád! Nekem nincs.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés