Deák Dániel: Fekete-Győr András még a baloldalt is kiakasztotta

2021. április 20. 11:53
Az elemző szerint Fekete-Győr András a Partizánban a baloldal általános szellemi állapotát mutatta meg.

„Fekete-Győr András már sokadszorra bizonyította be, hogy nincsen meg benne az a minimális szellemi muníció, ami szükséges lenne egy egész ország irányításához, sőt a jelek szerint még a saját pártjának irányítása is gondot okoz neki, a pártja legalapvetőbb ügyeivel sincsen tisztában. Az, hogy Fekete-Győr András pártelnök, sőt miniszterelnök-jelölt lehet a baloldalon, sok mindent elárul az egész baloldal szellemi állapotáról, amelynek leépülése már hosszú évtizedek óta tart” – mondta Deák Dániel.

„A politikacsinálást nagyon alapos szellemi munkának kell megelőznie. Gondolkodás, tudás, elemzés nélkül a politika művelése lehetetlen”

– állítja Deák Dánel, aki szerint aki nem tudja értelmezni a folyamatokat az képtelen egy országot irányítani.

„Ez gyakorlatilag az összes baloldali pártra igaz, de Fekete-Győr András még a saját életkorára vonatkozó információkkal sincs tisztában. A begyakorlott paneleket ugyan képes visszamondani, de nagy összefüggésekre válaszolni már túl nagy falat a számára” – mondta. Megjegyezte: Fekete-Győr András egyértelműen, baloldali véleményformálók szerint is leszerepelt, és egy egyéb iránt sem túl erős mezőnyön belül is képes volt szégyenteljes teljesítményt felmutatni.  

 

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés